Consultanță

Deloitte România l-a recrutat pe Alin Chitu, profesionist cu aproape 20 de ani de experiență în domeniul fiscal, în rolul de Partener Servicii Fiscale

Deloitte România l-a recrutat pe Alin Chitu în rolul de Partener Servicii Fiscale, din care îi va raporta lui Vlad Boeriu, Partener Coordonator Servicii Fiscale și Juridice. Cu o expertiză vastă în consultanță fiscală, acumulată pe parcursul a aproape două decenii, Alin Chitu va contribui la extinderea practicii fiscale a Deloitte România.

„Folosesc această ocazie pentru a-i ura public bun-venit unui vechi coleg, un consultant fiscal experimentat, care și-a construit cea mai mare parte a carierei în cadrul Deloitte și care revine acum pentru a consolida grupul nostru de parteneri și pentru a ne ajuta să ne dezvoltăm în continuare echipa și oamenii. Alin a fost întotdeauna un profesionist foarte competent, cu cunoștințe solide și cu spirit întreprinzător, care înțelege profund businessul și care se concentrează pe consolidarea relațiilor cu clienții, calități la care în ultimii ani a adăugat competențe și cunoștințe din aria macroeconomică și a politicilor publice. Prin abilitățile sale distinctive, Alin va aduce un plus de valoare puternicii noastre practici fiscale și grupului de parteneri de care sunt foarte mândru”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova.

Alin Chitu și-a dezvoltat aproape întreaga carieră în domeniul fiscal, lucrând atât în rolul de consultant în mari firme de servicii profesionale, cât și ca freelancer. Și-a început cariera la Deloitte România în 2005, pe poziția de consultant fiscal. Traseul său profesional a inclus apoi diverse roluri de-a lungul anilor, precum expert local la Banca Mondială și secretar de stat la Ministerul Finanțelor, poziție din care a contribuit la remodelarea cadrului legislativ fiscal și a fost implicat în proiecte cu Comisia Europeană, precum și în procesul de negocieri ale României pentru aderarea la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE). El este licențiat în finanțe, asigurări, bănci și burse de valori și a urmat un master în guvernanță publică europeană.

Deloitte este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii fiscale din România, oferind clienților un spectru larg de servicii integrate, care acoperă impozitare pe profit și pe venit, impozitare indirectă, servicii vamale, servicii dedicate angajatorilor globali, servicii în domeniul prețurilor de transfer și soluții de procese de business, prin intermediul a peste 200 de profesioniști.

Deloitte furnizează la nivel global servicii de audit, consultanță fiscală și juridică, consultanță, consultanță financiară și managementul riscului către aproximativ 90% din companiile prezente în topul Fortune Global 500® și către mii de companii din sectorul privat. Experții firmei contribuie la atingerea unor rezultate măsurabile și de durată, care ajută la consolidarea încrederii în piețele de capital, care permit companiilor să se transforme, să prospere și să deschidă calea către o economie mai puternică, către o societate mai echitabilă și o lume sustenabilă. Cu o istorie de peste 175 de ani, Deloitte acoperă peste 150 de țări și teritorii. Obiectivul său este să creeze un impact vizibil în societate cu ajutorul celor aproximativ 457.000 de profesioniști la nivel mondial.

Deloitte România este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale din țara noastră și oferă, în cooperare cu Reff & Asociații | Deloitte Legal, servicii de audit, de consultanță fiscală, servicii juridice, de consultanță și managementul riscului, consultanță financiară, soluții de servicii și consultanță în tehnologie, precum și alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 3.400 de profesioniști.

Cele mai recente știri

To Top