Business

Florin Andronescu, Co-fondator si Director Dezvoltare SANADOR, despre spitalele românești: „Asistăm la o cursă contracronometru între public și privat”

Florin Andronescu, Co-fondator si Director Dezvoltare SANADOR a fost astăzi prezent la Conferința Națională RO 3.0 „Investitori pentru viitor. Marile proiecte care mișcă România” unde a vorbit despre cât de repede se schimbă lucrurile în domeniul medical.

„Asistăm la o cursă contracronometru între public și privat, cine cumpără mai mult, cine deschide mai multe spitale. În București este o cursă teribilă. În ultimul an s-au mai deschis patru spitale private.

Chestia asta e o chestie constructivă pentru că se creează foarte mult spațiu pentru pacienții români. Tehnologia vine și înregistrează noi vârfuri, e o schimbare de la an la an”, a declarat Florin Andronescu, Co-fondator si Director Dezvoltare SANADOR.

Conferința Națională RO 3.0 „Investitori pentru viitor. Marile proiecte care mișcă România” are loc joi, 20 iunie 2024, de la ora 09:00, la Centrul de conferințe Antena 3 CNN, The Mark, Clădirea Turn, Calea Griviței nr. 84-98, etaj 2, București.

Conferința, organizată de postul de televiziune Antena 3 CNN, este ocazia perfectă pentru liderii companiilor să își pună în valoare viziunea și eforturile, contribuind la modelarea unui viitor comun și promițător.

Conferința va fi moderată de Adrian Ursu, jurnalist Antena 3 CNN.

Sub sloganul „Marile proiecte care mișcă România”, evenimentul va aduce împreună atât reprezentanți ai guvernului cât și ai mediului de afaceri, pentru a explora împreună oportunitățile și provocările din sectoare cheie.

Cele mai recente știri

To Top