Business

Holdingul de investiții V7 Capital își completează echipa de management cu Eduard Burghelia

Holdingul de investiții V7 Capital, specializat în susținerea și dezvoltarea start-up-urilor și business-urilor românești, anunță extinderea echipei sale de management prin alăturarea lui Eduard Burghelia, după ce acesta a vândut platforma de analiză financiară Confidas. Acesta se alătură holdingului de investiții în calitate de Venture Partner, aducând cu el experiența în lumea antreprenoriatului și în scalarea unui business de succes.

Din noua poziție, Eduard Burghelia (26 de ani) va fi responsabil de identificarea start-up-urilor și business-urilor promițătoare în care V7 Capital urmează să investească, contribuind astfel la creșterea portofoliului companiei. De asemenea, el va oferi expertiză strategică și sprijin pentru companiile în care holdingul a investit deja, ajutându-le să-și maximizeze potențialul de dezvoltare și inovare.

„L-am cooptat pe Eduard în echipa V7 deoarece ne-am dorit un partener care să înțeleagă foarte bine contextul start-up-urilor și business-urilor din România și să fie familiarizat cu abordarea noastră, dar, mai ales, care să găsească oportunități de investiții care să se plieze pe ADN-ul nostru de investitori implicați. Cu experiența sa în antreprenoriat și în dezvoltarea Confidas, el aduce o perspectivă valoroasă la V7 și suntem convinși că va contribui semnificativ la misiunea noastră de a susține inovația și creșterea în industria start-up-urilor”, a menționat Iulian Cîrciumaru, Founder & Managing Partner, V7 Capital.

Cunosc echipa V7 de când aveam 19 ani, aceștia investind în Confidas încă din primul moment. De-a lungul ultimilor 7 ani, am construit o relație de încredere și respect reciproc. Mă bucur că voi avea ocazia să-mi folosesc rețeaua de contacte și experiența acumulată până acum pentru a sprijini companiile din portofoliul V7. De asemenea, pentru mine este o oportunitate excelentă să explorez și să înțeleg industrii și tehnologii emergente, ceea ce îmi alimentează constant spiritul antreprenorial”, a explicat Eduard motivele pentru care a decis să se alăture echipei V7.

La vârsta de 21 ani, în decembrie 2018, Eduard Burghelia a lansat Confidas, o platformă de analiză financiară a companiilor. Business-ul a reușit să atragă investiții din diverse surse, inclusiv V7 Capital și GapMinder. Anul trecut, Eduard a vândut platforma cu 20.000 de utilizatori către Termene.ro, o companie cu profil similar de activitate. Eduard a absolvit The Entrepreneurship Academy și a primit premiul „Tânărul Antreprenor al Anului 2019”, oferit de Romanian Business Leaders, una dintre cele mai prestigioase comunități de business din România. De asemenea, în 2020, el a fost inclus în selecta listă „Forbes 30 sub 30”.

Prin această extindere a echipei, V7 Capital se pregătește să-și crească impactul în mediul de business românesc, consolidându-și poziția ca unul dintre holdingurile de investiții de top din țară. Companiile care își doresc să atragă un investitor implicat pot contacta echipa V7 Capital cu propuneri la adresa [email protected].

Despre V7 Capital

V7 Capital este un holding de investiții specializat în finanțarea și dezvoltarea atât a start-up-urilor, cât și a business-urilor mature din România. Cu o abordare de susținere a antreprenorilor și o viziune îndrăzneață, V7 Capital gestionează active în valoare de 13 miloane de euro și contribuie la construirea viitorului prin investiții și expertiză în management, inovație și scalare. Holdingul își propune să acționeze ca un cofondator implicat, care acordă atenție detaliilor și aduce plus valoare pentru companiile care își doresc să se dezvolte sau vor să se pregătească pentru listarea pe bursă. Printre companiile în care holdingul a investit se numără: Easy Sales, SEOmonitor, Holde Agri Invest (listată la bursă), SportGuru, Bere Zăganu, Ohvăz, SeedBlink și altele. Mai multe despre activitatea V7 Capital puteți găsi pe site-ul www.v7capital.ro și pe pagina de Linkedin a companiei.

Cele mai recente știri

To Top