Business

Infinite Marketplace – o platformă de tranzacționare dedicată pentru compania dumneavoastră

Posted on

Într-un sector comercial, comunicarea între furnizor și beneficiarii săi este esențială. Fluxul liber al informațiilor este cheia unei colaborări de succes. Ca distribuitor, probabil că aveți grijă să planificați cu înaltă precizie activitățile pe termen scurt și lung. Dacă doriți să îmbunătățiți procesul de comandă , luați în considerare Infinite Marketplace B2B ca platformă comercială indispensabilă dedicată nevoilor dumneavoastră.

Infinite Marketplace – o platformă de tranzacționare dedicată pentru compania dumneavoastră

O soluție adaptată pentru îndeplinirea așteptărilor dumneavoastră

Infinite marketplace b2b este o platformă special concepută pentru a eficientiza comunicarea între distribuitori și magazine (atât individuale, cât și rețele). Aceasta permite o cooperare fără probleme în ceea ce privește plasarea comenzilor și schimbul de date, deoarece presupune cerințe logistice minime, precum și un minim necesar de date privind plățile și limite de credit sau programe de livrare. Marketplace B2B este o soluție utilizată pe scară largă de cele mai mari mărci din Europa, generând numeroase beneficii utilizatorilor săi.

Marketplace B2B este o platformă funcțională, care le permite clienților să trimită comenzi din oferta curentă. Datorită acestei soluții, toate procesele comerciale sunt automatizate, fapt ce îmbunătățește considerabil comunicarea dintre distribuitor și beneficiari. Utilizatorii au acces non-stop la platformă, ceea ce permite un proces de comandă imediat.

Soluția Marketplace B2B în cifre

Pentru a dovedi cât de eficientă este soluția oferită de Infinite, iată câteva cifre care au devenit realitate. Platforma este folosită zilnic de peste 20.000 de utilizatori activi (magazine), care generează împreună aproape 50.000 de comenzi în fiecare lună. În plus, valoarea totală lunară a comenzilor depășește 580 de milioane de zloți polonezi. De asemenea, peste 30 de distribuitori folosesc canalul de vânzări de pe această platformă de comerț electronic. Aceste cifre indică în mod clar cât de eficientă poate deveni activitatea dumneavoastră după implementarea acestei soluții.

Principalele funcționalități ale platformei

Fiecare proprietar de afacere dorește să-și dezvolte activitatea comercială implementând soluții inovatoare care să eficientizeze activitatea zilnică. Marketplace B2B vă permite să furnizați oferte personalizate de afaceri direct către magazine, inclusiv reduceri și numeroase oferte condiționate (de exemplu, 3 la preț de 2, praguri etc.). Platforma are încorporate mai multe filtre, ceea ce permite căutarea rapidă a unor produse specifice. O astfel de funcționalitate face ca procesul de comandă să fie mult mai rapid și mai convenabil. În plus, fiecare element este prezentat cu unități de măsură diferite, ceea ce reprezintă o mare facilitate pentru ambele părți.

În soluția Marketplace B2B există și instrumente de marketing încorporate ce vă permit să creați bannere grafice care evidențiază descrierile anumitor produse sau le promovează pe cele selectate. În plus, în cazul în care colaborați cu clienți care solicită în mod repetat bunurile oferite, puteți crea șabloane de comandă proprii pentru a facilita procesul de comandă frecventă a produselor.

Cum puteți beneficia de utilizarea soluției Marketplace B2B?

Cu această platformă veți reduce costurile de afaceri, veți scurta timpul de execuție și veți elimina erorile umane în timpul plasării comenzilor. Mai mult decât atât, veți scurta durata de realizare a fiecărei comenzi și veți crește productivitatea angajaților dumneavoastră responsabili de distribuirea produselor companiei dumneavoastră.

Cele mai citite știri

Exit mobile version