Actualitate

Produse proaspete la preţuri cu până la 60% mai mici pe o nouă platformă online, funcţională din iulie la nivel naţional

Posted on

Foto: iStock

Toate restaurantele din România şi nu numai vor putea cumpăra, începând din luna iulie, produse proaspete la preţuri cu până la 60% mai mici dacă vor folosi noua platformă online dedicată industriei locale HoReCa, lansată de un producător din industria alimentară.

„Am stabilit deja că 60% din preţul produselor se pierde din buzunarul consumatorului final prin lanţul de distribuţie. Noi nu vrem asta. Vrem produse bune calitativ la un preţ corect. Pentru a realiza acest lucru, am lansat platforma zizam.ro mai întâi în zona Braşov şi acum lansăm platforma business to business pentru toată ţara”, a declarat Valentin Şoneriu, dezvoltatorul acestei platforme, într-un comunicat.

Astfel, începând cu luna iulie, toate restaurantele dar şi consumatorii îşi vor putea comanda produsele direct din platformă, îşi vor putea alege zilele de distribuţie şi urmări traseele, obţinând astfel un flux continuu de produse proaspete, calitate constantă şi un preţ corect.

Disponibilă momentan doar pentru judeţul Braşov, platforma zizam.ro a fost gândită ca zonă de desfacere pentru produsele brandurilor proprii, inclusiv CarmOlimp, şi oferă mâncare gătită de la 16 branduri proprii şi produse ale fabricii CarmOlimp, la cele mai bune preţuri din piaţă, se precizează în comunicat.

Dezvoltatorii platformei au reuşit să ofere cumpărătorilor preţuri chiar şi cu 60% mai mici şi crescând calitatea produselor şi susţin că acesta este „comerţul viitorului”. Folosind internetul şi infrastructura deja existentă, Valentin Şoneriu afirmă că va revoluţiona întreaga piaţă de desfacere a mâncării din România.

„Platforma zizam.ro promite mâncare bună la cel mai corect preţ de pe piaţă, întrucât cercetează şi dezvoltă procese tehnologice de obţinere a produselor culinare de înaltă calitate cu costuri reduse, pentru a deveni un disruptor pe piaţă, bazându-se pe corectitudine şi inovare şi pe sistemul de gamefication. Chiar cred că oamenii au nevoie de corectitudine, atât în ceea ce priveşte calitatea cât şi în ce priveşte produsele (…)”, a mai spus Şoneriu.

CarmOlimp a lansat, la începutul acestei luni, un concept unic de distribuţie a mâncării gătite, care permite restaurantelor să funcţioneze fără bucătari.

Compania a fost fondată în anul 1993 şi este unul dintre cei mai cunoscuţi jucători din industria locală HoReCa. Compania braşoveană deţine cea mai mare fabrică integrată de mâncare gătită. De asemenea, aceasta mai deţine şi ferme de animale, dar şi un abator.

Cele mai citite știri

Exit mobile version