Actualitate

PSD și PNL merg cu candidați separați la Primăria Capitalei: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

Posted on

PSD și PNL nu mai merg pe mâna medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. Liderii celor două partide au decis să-i arunce în cursă pe Gabriela Firea și Sebastian Burduja, potrivit unor surse politice citate de Antena 3 CNN. Argumentul este acela de a încerca să maximizeze electoratele celor două partide.

Decizia de a merge cu doi candidați diferiți, pentru fiecare formațiune în parte, a fost luată după o şedinţă a coaliţiei de guvernare care a durat mai bine de 13 ore şi al cărei subiect a fost o analiză privind candidatură doctorului Cătălin Cîrstoiu la funcţia de edil al Bucureștiului.

Reuniunea celor două partide a fost convocată în urma informaţiilor apărute în presă cu privire la starea de incompatibilitate în care s-ar afla Cătălin Cîrstoiu, care din postura de manager al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti ar fi acordat consultaţii la o clinică privată.

Aceleași surse au mai spus că lui Cîrstoiu i s-ar fi cerut să se retragă din cursa electorală, însă acesta a spus că decizia aparţine Coaliţiei.

Bucureștiul este cel mai mare bazin electoral al țării. Primarul General este al doilea ca număr de voturi, după președintele României.

Cele mai citite știri

Exit mobile version