Timp liber

Shopping City Galați va fi gazda concertului Nicole Cherry

Shopping City Galați îi invită pe pasionații de muzică și atmosferă de festival la un show live de senzație, susținut de Nicole Cherry, una dintre cele mai bune voci din industria muzicală românească. Concertul va avea loc în data de 21 iunie, pe terasa centrului comercial,  de la ora 20:00.

Shopping City Galați devine gazda unuia dintre cele mai așteptate spectacole live din proiectul-umbrelă, SPOT Festival cel mai lung festival neoficial. Acesta este un concept în premieră, care va reuni, timp de șase luni, 35 de artiști care vor concerta pe 14 scene din România.

Astfel, organizatorii au pregătit în Shopping City Galați un show electrizant cu Nicole Cherry, potrivit pentru iubitorii de muzică de toate vârstele. Înainte de începerea concertului, publicul se va putea bucura de o sesiune de warm-up cu muzică antrenantă, susținută de un DJ. Accesul la eveniment este gratuit pentru utilizatorii aplicației SPOT și se va face începând cu ora 18:30.

Mai multe detalii despre evenimentele și campaniile centrului comercial pot fi găsite pe Shopping City Galați, precum și pe paginile de Instagram și Facebook.

Cele mai recente știri

To Top