Actualitate

Sorin Grindeanu: „A fost semnat contractul pentru proiectarea și execuția lotului trei al Inelului de Centură al Capitalei”

Posted on

Foto: Facebook/Sorin Grindeanu

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că a fost semnat contractul pentru proiectarea și execuția lotului trei al Inelului de Centură al Capitalei (A0 Nord).

Contractul pentru proiectarea și amenajarea noului sector de autostradă a fost semnat joi, iar valoarea lucrărilor ajunge la aproape  400 de milioane de lei, fără TVA, anunță ministrul Transporturilor.

A fost semnat astăzi contractul pentru proiectarea și execuția lotului 3 al Inelului de Centură al Capitalei (A0 Nord). Acest sector de autostradă, în lungime de 8,6 km, va asigura inclusiv legătura între DN2 (Afumați) și DN3 (Cernica)„, a transmis Sorin Grindeanu.

De asemenea, ministrul a precizat că vor fi construite, pe traseul lotului trei al autostradei, șapte poduri și pasaje, dar și un nod rutier, care va face legătura cu DN2, sursa de finanțare pentru acest proiect fiind asigurată prin Programul Transport.

Cele mai citite știri

Exit mobile version