Business

Vertical CIA, fondatorul brand-ului QuickShop, împlinește 18 ani

Posted on

Vertical CIA fondatorul brandului quickshop.ro împlinește în ultima săptămână a lunii mai 2024 18 ani de la înființare. Compania specializată în sisteme de încălzire, răcire, ventilație, calitatea apei și echipamente pentru confortul casei a demonstrat maturitate în ecomerț de-a lungul întregii funcționări, demonstrând o evoluție bazată pe asumare și oferirea de produse și servicii  de calitate pentru clienții săi.

Maturitate în sisteme de încălzire, răcire, climatizare și calitatea apei

Astfel, deși în mod general vârsta de 18 ani este vârsta maturității, firma Vertical Cia a dovedit responsabilitate încă de la începutul activității, fiind orientat să ofere doar produse de calitate, verificate, fabricate de brand-uri cu reputație dovedită. Dezvoltarea firmei Vertical CIA se bazează în mod deosebit datorită atenției oferite clienților, implementând un sistem de recenzii reale, transparente,  îmbunătățind procese și experiența clienților.

97.91 % dintre clienți recomandă magazinul online QuickShop.ro, brand al Vertical CIA

La ora actuală, numai în magazinul online QuickShop.ro, unul dintre brandurile Vertical CIA,  aproape 4000 de clienți și-au exprimat opinia despre experiența de cumpărare online, promptitudinea de livrare și relația cu serviciul clienți, 97.91% arătând o opinie favorabilă.  De asemenea, inclusiv miile de recenzii cumulative,  scrise pe Google Business Profile și comparatoare de prețuri, sunt în procent de peste 95% pozitive, demonstrând satisfacția cliențior care au cumpărat online de la Vertical CIA.

Promisiunea Vertical CIA: gamă de produse variată, produs în stoc livrare promptă, prețuri corecte, servicii de consultanță în cumpărare asumate

Pentru a răspunde cerințelor clienților săi Vertical CIA a diversificat gama de produse, oferind la acest moment o plajă amplă de sisteme de încălzire- răcire – climatizare și calitatea apei. Concret, clienții Vertical CIA pot cumpăra din magazinul online centrale termice, boilere, pompe de căldură, aparate de aer condiționat, panouri solare și fotovoltaice, sisteme smart home, sisteme de alimentare cu apă ( pompe, hidrofoare) și de filtrare (stații de dedurizare a apei, de osmoză, filtre antimagnetită șa), accesorii și servicii de montaj pentru București și Ilfov.

Promisiunea făcută încă de la înființare de a oferi produse de calitate, rapid, așa cum indică și denumirea site-ului, serviabil și cu orientare spre clienți a fost păstrată și îmbunătățită de-a lungul celor 18 ani de experiență în domeniul sistemelor de confort.

Astfel, evoluția  QuickShop.ro este sustenabilă, bazată pe valori reale, puse în practică de întreaga echipă, precum și prin promisiunea magazinului online QuickShop, cuprinsă sub sloganul ”Let’s Get Homfy!”.

Viziunea și valorile QuickShop, o reflexie a activității Vertical CIA

Întreaga activitate a Vertical CIA este surprinsă de viziunea magazinului online QuickShop: Noi credem în puterea conexiunii umane. Viziunea noastră este să creăm o comunitate în care milioane de oameni să se simtă confortabil și recunoscători cu ajutorul produselor și serviciilor noastre destinate casei. ”

 Această viziune este urmată zi de zi, cu asumare și responsabilitatea de întreaga echipă Vertical CIA, echipă aliniată valorilor companiei: camaraderie, siguranță, corectitudine, armonie, recunoștință.

Vertical CIA – dezvoltare prin responsabilitate. 29.3 milioane lei cifră de afaceri în 2023

Compania Vertical CIA a evoluat prin asumarea promisiunii făcute față de clienți prin corectitudine, transparență și implicarea de a avea o pondere cât mai mare de clienți mulțumiți.

Astfel, Vertical CIA a încheiat anul financiar 2023 cu o cifră de afaceri de 29.3 milioane de lei cifră de afaceri, cu o creștere de 26% față de anul 2022.

Cele mai citite știri

Exit mobile version