Timp liber

Vulcan Value Centre va difuza Live și Full HD Campionatul Euro 2024

În perioada 14 iunie – 14 iulie, toate meciurile Campionatului European de Fotbal Euro 2024 sunt difuzate de către Vulcan Value Centre în zona spațiului verde din proximitatea KFC Drive Thru, iar vizitatorii vor avea acces gratuit.

Atmosfera de pe stadion este recreată prin intermediul unui ecran LED de dimensiuni impresionante, care oferă o imagine full HD, și a unui sistem de sunet performant, asigurând astfel o experiență de vizionare de neuitat. În plus, vizitatorii au parte de o serie de surprize oferite din partea Coca-Cola și Head & Shoulders.

Iubitorii fotbalului sunt invitați să se bucure de meciurile Campionatului Euro 2024 alături de familie și prieteni, în aer liber, într-un spațiu amenajat special pentru o vară plină de distracție și voie bună.

Mai multe informații despre evenimentele și campaniile organziate de Vulcan Value Centre pot fi găsite pe site-ul oficial, precum și pe paginile de Instagram și Facebook.

***

Despre Vulcan Value Centre

Vulcan Value Centre se află în București, pe Strada Mihail Sebastian 88 și pune la dispoziția clienților săi o varietate de magazine pentru toate nevoile: farmacie, pet shop supermarket, cafenele, magazine de fashion, de electronice și electrocasnice și multe altele.

Cele mai recente știri

To Top