Tehnologie

Bittnet Group finalizează emisiunea de obligațiuni BNET28A la prețul de 96 lei

Posted on

Grupul Bittnet a incheiat oferta publica de obligatiuni BNET28A alegand pretul final de subscriere de 96 lei per obligatiune. Investitorii care au plasat ordine de cumpărare la prețuri mai mari sau egale cu 97 lei vor plăti 96 lei pe obligațiune, împreună cu cei care au plasat comenzi la prețul de 96 lei.

Ordinele de cumpărare la prețuri mai mici de 95 și 94 lei pe obligațiune nu vor fi executate.

Tranzacția va fi executată la data de 16 aprilie 2024, iar decontarea se va face la data de 18 aprilie 2024. În urma închiderii ofertei la prețul de 96 lei pe obligațiune, emisiunea BNET28A va fi formată din 66.249 de obligațiuni, cu o valoare nominală totală de 6.624.900 lei.

În perioada 2 aprilie – 15 aprilie 2024 au fost disponibile pentru vânzare un număr maxim de 150.000 de obligațiuni corporative, negarantate, neconvertibile, cu o valoare nominală de 100 lei și cupon anual de 9 lei, plătibil trimestrial prin sistemul Depozitarului Central.

„Momentan, Bittnet Group are nevoie de finanțare pe termen scurt pentru a susține contractele mari câștigate de pilonul nostru de cloud și infrastructură. Capitalul atras prin emisiunea de obligațiuni BNET28A ne va ajuta să îndeplinim acest obiectiv. Este important pentru o companie să își asigure finanțarea din toate sursele disponibile, indeplinindu-și promisiunile de livrare făcute către clienți, și întărind astfel reputația de partener de încredere” declară Mihai Logofatu, CEO Bittnett Group.

Câteva detalii despre obligațiunile Bittnet Group:

• Obligațiunile BNET28A vor ajunge la maturitate în 4 ani de la emitere, adică în luna aprilie 2028.
• Aceasta este a 9-a emisiune de obligațiuni a grupului Bittnet, și urmează a fi listată la Bursa de Valori București.
• Primele 5 emisiuni au fost deja rambursate anticipat sau la scadență, iar peste 2000 de investitori au primit dobânzi în valoare de 12 milioane de lei, dar si rambursarea capitalul inițial investit.
• Avantajul obligațiunilor listate pentru investitori este dat de faptul că sunt tranzacționate zilnic, iar în cazul vânzării anticipate, investitorii primesc dobânda acumulată până în ziua vânzării.

Bittnet Group (BNET) este o cel mai dinamic grup de tehnologie din piața românească, fiind primul grup de companii IT din România listat pe piața principală a Bursei de Valori București (BVB), inclus in indiciii BET-XT, FTSE Russel Micro-Cap si MSCI Frontier IMI. Bittnet funcționează ca un integrator de servicii IT&C și este un lider în domeniul formării profesionale în IT din România.

Structura sa este organizată în patru piloni principali de activitate: educație, digital și infrastructură, securitate cibernetică și aplicații de business și software.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai citite știri

Exit mobile version