Actualitate

Câciu: Este inacceptabil ca unii funcționari ai MIPE să dea consultanță în privat

Posted on

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene Adrian Câciu anunță că va pregăti o ordonanță prin care se vor stabili restricțiile pe care trebuie să le aibă un funcționar care lucrează cu fonduri europene și guvernamentale: Este inacceptabil ca unii funcționari să dea consultanță în privat.

„Șmecheria se încheie începând de azi! Este inacceptabil ca unii functionari ai MIPE să aibă astfel de preocupari și să dea consultanță în privat, prevalându-se de o legislație mult prea permisivă, în loc să îsi vadă de atributiile pe care le au și pentru care sunt plătiți din bani publici. Ne vom despărți rapid de toti care nu înteleg ce înseamnă serviciul public”, a transmis miercuri, pe Facebook, Adrian Câciu.

Ministrul susține că „faptele acestor indivizi aruncă o pată incorectă asupra celor ce muncesc cinstit în MIPE și care au făcut ca această instituție să aibă cele mai bune rezultate în materia absorbției de fonduri europene și de finanțare a dezvoltării economiei românești”.

Câciu anunță că în perioada imediat urmatoare va prezenta Guvernului o ordonanță prin care se vor stabili clar care sunt restricțiile și constrângerile pe care trebuie să le aibă un funcționar care lucrează cu fonduri europene și guvernamentale, mai ales restricția de a oferi consultanță în acest domeniu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai citite știri

Exit mobile version