Actualitate

Ciolacu: Toate cardurile sociale au fost încărcate cu sumele pentru alimente aferente tranşei pe luna august

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, vineri, că toate cardurile sociale au fost încărcate cu sumele aferente tranşei pe luna august şi a precizat că este vorba de 2,4 milioane de români care au primit un sprijin de 250 de lei din partea statului pentru alimente.

“Tot astăzi avem o veste bună şi de la Ministerul Fondurilor Europene. Toate cardurile sociale au fost încărcate cu sumele pentru alimente aferente tranşei pe luna august. Vorbim de 2,4 milioane de români care au primit un sprijin de 250 de lei din partea statului”, a declarat Ciolacu, vineri, la începutul şedinţei de Guvern.

El a precizat că aceste programe vor continua şi în exerciţiul financiar viitor.

“În acest moment există o diferenţă de 90.000 de noi beneficiari eligibili şi imediat după ce vor fi emise cardurile pentru aceste persoane, ele vor fi alimentate cu banii necesari. Mai mult, din negocierile avute înainte de domnul ministru Boloş, în acest moment de domnul ministru Câciu, aceste programe vor continua şi în exerciţiul financiar viitor. Vor fi prinse şi din 2024 încolo”, a mai afirmat premierul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai recente știri

To Top