Actualitate

City Med a încheiat un parteneriat cu spitalul Wiener Privatklinik pentru a facilita accesul pacienților români la diagnostic și tratament medical la Viena

Foto: Facebook/CityMed

City Med, parte a grupului medical City Dent, condus de Rodica Ghionea, a anunțat parteneriatul cu Wiener Privatklinik (WPK), spital listat în clasamentul World’s Best Hospitals de publicația americană Newsweek, pentru a oferi pacienților români acces la diagnostic precis și tratament medical de ultimă generație. Acest parteneriat va permite pacienților români să beneficieze de expertiza a peste 400 de medici și cercetători științifici de renume internațional de la WPK.

City Med va oferi pacienților români consultanță și asistență în accesarea celor 10 centre medicale de competență ale WPK, care acoperă toate ariile clinice, de la consultații și prevenție până la diagnostic de precizie și tratamente de ultimă generație, folosind cele mai noi abordări terapeutice și tehnici chirurgicale.

„Pacienții români reprezintă o comunitate importantă, fiind prima naționalitate de pacienți internaționali care aleg serviciile medicale ale spitalului nostru. Prin acest parteneriat cu City Med, ne consolidăm angajamentul de a le oferi îngrijire medicală excelentă și a le asigura tot confortul și sprijinul de care au nevoie pe durata vizitei lor la spitalul nostru din Viena”, a declarat Prim. Dr. Walter Ebm, CEO al Wiener Privatklinik.

Anul trecut, peste 1.200 de pacienți români au apelat la serviciile spitalului pentru tratament, în timp ce peste 190 de pacienți români au beneficiat de consultații online în cadrul clinicii virtuale WPK Online Healthcare Center. Anul acesta, 14 medici colaboratori ai WPK cu diverse specialități medicale s-au clasat în primii 6% dintre oamenii de știință din lume într-un clasament al Universității Stanford.

„Suntem încântați să anunțăm parteneriaul nostru cu spitalul Wiener Privatklinik din Viena. Această colaborare facilitează pacienților români accesul, în cel mai scurt timp, la servicii medicale de înaltă calitate, oferite de un spital reputat pe plan mondial. Astfel, aceștia vor beneficia de asistență medicală multidisciplinară, susținută de unii dintre cei mai buni medici și cercetători din lume, precum și de solutii personalizate de tratament, bazate pe cele mai recente ghiduri științifice și inovații în medicină”, a declarat Rodica Ghionea, CEO al City Med.

Spitalul WPK înregistrează anual peste 12.000 de internări, iar aproximativ 40% dintre acestea sunt pentru pacienți internaționali care vin din peste 20 de țări, cu precădere din Europa Centrală și de Est.

Cele mai recente știri

To Top