Tehnologie

Conferinţa anuală a Apple pentru dezvoltatori va avea loc între 10 şi 14 iunie

Foto: iStock

Conferinţa anuală a Apple pentru dezvoltatori va avea loc între 10 şi 14 iunie şi va fi transmisă în direct pe site-ul Apple, deşi compania îi invită pe unii producători de software în campusul său în prima zi, pentru ”a sărbători în persoană”, relatează CNBC.

La conferinţa din acest an, Apple ar putea dezvălui strategia sa în domeniul inteligenţei artificiale, mult aşteptată, şi funcţiile pentru consumatori.

În februarie, directorul general Tim Cook a declarat că Apple ”investeşte semnificativ” în AI şi a sugerat că un anunţ legat de AI va fi făcut ”mai târziu în acest an”, despre care mulţi analişti cred că va veni la Conferinţa Mondială a Dezvoltatorilor.

De obicei, Apple dezvăluie cele mai recente versiuni ale software-ului său pentru iPhone, iPad, Mac şi Apple TV la WWDC, printr-un videoclip prezentat în prima zi, condus de CEO-ul Tim Cook şi alţi membri ai personalului Apple, care este, de asemenea, difuzat pe YouTube.

La unele conferinţe anterioare, compania a dezvăluit şi hardware nou orientat către profesionişti, cum ar fi laptopurile Mac.

La conferinţa din acest an, Apple intenţionează, de asemenea, să dezvăluie prima actualizare majoră de software pentru Vision Pro, căştile de realitate virtuală lansate la începutul acestui an.

Cele mai recente știri

To Top