Timp liber

French Montana se alatură lineup-ului de superstaruri la BEACH,PLEASE! Festival

French Montana vine în premieră la Beach Please! Senzația hip-hop aduce energia sa de neoprit și hiturile sale de top la cel mai tare festival al verii. Acesta este un eveniment pe care nu vrei să-l ratezi, dar o poți face, dacă nu te grăbești! 96% dintre abonamentele generale și VIP au fost vândute! Au mai rămas doar câteva bilete la cel mai mare festival urban din Sud-Estul Europei.

Superstaruri la Beach Please!

French Montana va concerta pe scena de la Costinești duminică, 14 iulie. In aceeși seară Swae Lee și megastarul Travis Scott vor arunca plaja în aer. Vineri însă, regina twerk-ului brazilian, Anitta, vine pentru prima oară în România. De asemenea, trapperi și rapperi consacrați precum Wiz Khalifa, Gucci Mane și Ice Spice vor urca pentru prima oară pe o scenă din țara noastră.Trippi Redd, Yeat, Don Toliver, Lil Pump, City Morgue, Chief Keef sunt sunt și ei confirmați la cea de-a treia ediție BEACH, PLEASE!, iar NLE Choppa și 6ix9ine revin la BEACH, PLEASE! 2024 după show-urile de proporții de la edițiile trecute. Line-upul ediției bombă din acest an însumează aproximativ 288 de milioane de ascultători din întreaga lume, conform Spotify, și face ca astăzi „Beach, please!” să fie cel mai mare festival urban din Estul Europei.

In total, peste 200 de artiști români și internaționali sunt așteptați pe plaja de la Costinești. Festivalul, care a pornit ca o petrecere pe plajă în Costinești în 2022, s-a transformat într-un fenomen pentru tineri și a devenit cel mai mare festival urban din Estul Europei.

Investiție Record pentru ediția din 2024

La ediția de anul acesta a BEACH, PLEASE! Festival, peste 2.000 de oameni vor lucra în cadrul festivalului, iar pentru că siguranța participanților a fost de la început o prioritate, „Beach, please!” are cel mai mare număr de agenți de pază pe cap de participant, dintre toate festivalurile din România, și un număr mare de voluntari ce au asigurat, an de an, un acces ușor în eveniment, fără cozi.

De anul acesta, participanții se vor putea caza direct în festival, într-un camping uriaș. Acesta are 15.000 mp și este împărțit în două zone – una cu corturi deja amenajate, care pot fi închiriate de la 1300 euro/pers, iar alta în care participanții își pot aduce propriile corturi și se pot campa pentru o taxă de 70 euro/pers, pentru toată perioada de festival. La aceste costuri se adaugă și biletul de intrare în festival.

Nici transportul nu va fi o problemă. Vor exista autobuze care vor transporta festivalierii între Costinești și toate stațiunile vecine, astfel încât să-și poată găsi cazarea perfectă, dacă nu vor să rămână în camping.

Bilete Disponibile

Biletele se găsesc pe tickets.beach-please.ro, iar costul lor variază între 179 de euro de persoană pentru un pass de o zi și poate ajunge până la 399 euro pentru o experiență inedită General Access-Backstage Pass, în toate zilele de festival. Pentru unele categorii, sumele vor urca pe măsură ce data festivalului se apropie.

Despre Beach Please!

„Beach, Please!” a debutat în anul 2022, pe plaja de la Costinești, la inițiativa lui Andrei Șelaru (Selly) și Lucian Ștefan (Global) într-o variantă mult mai restrânsă, de doar 30.000 de participanți. Audiența festivalului aproape s-a triplat de la un an la altul. Aproximativ 80.000 de oameni au venit la cel mai mare festival urban de la malul mării în cel de-al doilea an, iar în 2024 sunt așteptate peste 200.000 de persoane. Investiția din acest an se ridică la 11 milioane de euro, dintre carepeste 6 milioane înseamnă costuri alocate pentru artiști.

Cele mai recente știri

To Top