Actualitate

Iohannis a promulgat legea privind măsuri de combatere a creşterii preţurilor la unele produse

Foto: presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat luni decreteul privind promulgarea Legii pentru aprobarea OUG 67/2023 privind instituirea unei măsuri cu caracter temporar de combatere a creşterii excesive a preţurilor la unele produse agricole şi alimentare.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat luni mai multe decrete, se arată pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale.

Printre acestea se numără un decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 67/2023 privind instituirea unei măsuri cu caracter temporar de combatere a creşterii excesive a preţurilor la unele produse agricole şi alimentare, precum şi pentru stingerea unor obligaţii fiscale datorate de cooperativele agricole.

Un alt decret a fost pentru promulgarea Legii privind statutul grefierilor şi al altor categorii de personal care ocupă funcţii de specialitate în cadrul instanţelor judecătoreşti, al parchetelor de pe lângă acestea şi al Institutului Naţional de Expertize Criminalistice.

De asemenea, preşedintele Iohannis a semnat un decret privind promulgarea Legii pentru modificarea art. 20 din Legea nr. 75/1994 privind arborarea drapelului României, intonarea imnului naţional şi folosirea sigiliilor cu stema României de către autorităţile şi instituţiile publice, relevă sursa citată.

Cele mai recente știri

To Top