Tehnologie

Netflix pregăteşte un nou design

Foto: iStock

Aplicaţiile Netflix pentru televizoare ar putea primi, în curând, un nou design, care este, în prezent, testat de compania americană.

Noul design implică două schimbări importante – trecerea la imagini dinamice pentru conţinutul selectat şi renunţarea la meniul lateral în favoarea unuia orizontal.

În locul imaginilor statice de până acum, filmul sau serialul selectat va afişa iniţial o imagine mai mare, care se va transformă imediat într-un video preview.

Sub elementul grafic, vor fi afişate informaţii despre titlul respectiv, precum o scurtă descriere, genul programului şi anul lansării.

A doua schimbare este înlocuirea meniului lateral cu unul orizontal, plasat în partea de sus a ecranului, cum este deja cazul la unele dintre serviciile concurente.

Dincolo de schimbarea de plasament, noul meniu are doar cinci elemente – căutare, Home, Shows, Movies şi My Netflix, unde se regăsesc, de exemplu, titlurile salvate pe lista personală.

Compania testează în prezent noua interfaţă cu un număr mic de utilizatori, înainte de a decide când şi sub ce formă finală o va implementa.

Cele mai recente știri

To Top