Asigurări

NN Asigurări lansează o asigurare de 36 de lei pe an pentru 100.000 de lei în caz de accident auto cu deces

polita rca

NN Asigurări lansează o asigurare care oferă 100.000 de lei pentru numai 36 de lei pe an în urma unui accident auto din care rezultă decesul persoanei asigurate, a anunţat joi compania.

Conform unui comunicat al companiei, asigurarea a fost dezvoltată în parteneriat strategic cu roviniete.ro şi poate fi cumpărată 100% online.

„NN Asigurări lansează Centura de Protecţie NN, o asigurare care oferă protecţie şi sprijin financiar în situaţia accidentului rutier rezultat cu deces, dezvoltată în parteneriat strategic cu www.roviniete.ro. Asigurarea are un cost anual fix şi poate fi cumpărată 100% online, simplu şi rapid, sprijinind clienţii să protejeze situaţia financiară a familiei în momente nefericite”, se menţionează în comunicat.

Noua asigurare se adresează persoanelor cu vârsta între 18 şi 65 de ani care îşi doresc protecţie atunci când pleacă la drum cu maşina, atât ca şofer, cât şi ca pasager. Cu Centura de Protecţie NN, clienţii au liniştea că, în eventualitatea unui accident, familia se poate baza pe o sumă de bani pentru a se descurca mai uşor financiar.

„România continuă să înregistreze cel mai mare număr de decese din accidente rutiere din Uniunea Europeană şi datele arată că multe familii sunt din ce în ce mai vulnerabile financiar în astfel de momente dificile. Asigurarea pentru accident auto din care rezultă decesul persoanei asigurate este o centură de siguranţă foarte necesară prin care clienţii îi pot proteja financiar pe cei dragi atunci când este cel mai mult nevoie”, explică Ramona Juncu, Deputy General Manager NN Asigurări.

Asigurarea are două niveluri de protecţie din care clienţii pot alege, în funcţie de nevoile financiare ale familiei. Pachetul Premium oferă 100.000 de lei pentru o primă de asigurare anuală de numai 36 de lei, iar pachetul Standard oferă 50.000 de lei pentru numai 26 de lei pe an.

Astfel, Centura de Protecţie NN poate contribui la atenuarea deficitului de protecţie din România. Într-o situaţie neprevăzută cum ar fi un accident sau o problemă de sănătate, o familie ar avea nevoie, în medie, de 132.000 de lei în plus faţă de resursele financiare disponibile pentru a-şi menţine standardul de viaţă, arată datele Uniunii Naţionale a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România (UNSAR) pentru 2022.

Aproximativ 10.000 de familii care au pierdut pe cineva drag în urma unui accident sau a unei probleme de sănătate au beneficiat de sprijin financiar din asigurări în valoare totală de 337 de milioane de lei în 2022, mai arată datele UNSAR.

Centura de Protecţie NN acoperă accidentele rutiere rezultate cu deces care au loc în România. Clienţii beneficiază de protecţie atât când sunt la volanul unui autoturism condus în scop personal, cât şi atunci când sunt pasageri, indiferent dacă se află într-un autoturism personal sau unul folosit în scopuri profesionale, precum taxi sau ridesharing.

„Aşa cum nu se urcă la volan fără o asigurare RCA şi cumpără vignetele de care au nevoie simplu şi rapid, online, şoferii trebuie să se gândească şi la siguranţa lor şi să plece la drum cu Centura de Protecţie NN. Prin parteneriatul cu NN, ne bucurăm să oferim clienţilor roviniete.ro o soluţie atât de necesară, într-un proces la fel de simplu ca achiziţia unei vignete”, a spus Radu Banzea, Director General Scala Assistance, compania care deţine şi operează roviniete.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai recente știri

To Top