Actualitate

Rafila: Salariile profesioniştilor din Direcţiile de sănătate publică, majorate

Salariile profesioniştilor din Direcţiile de sănătate publică au fost majorate şi nu sunt motive de alte revendicări pe această tematică, a declarat, miercuri, ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila.

Întrebat de jurnalişti, cu prilejul participării sale la o conferinţă referitoare la menopauză, despre faptul că se anunţă din nou proteste privind salariile angajaţilor Direcţiilor de sănătate publică, Alexandru Rafila a susţinut că această situaţie a fost rezolvată.

„Salariile au fost mărite la nivelul salariilor de la nivelul Ministerului Sănătăţii, deci nu cred că există motive de alte revendicări. (…) Ştiu că există anumite organizaţii sindicale nereprezentative care se ocupă cu aşa ceva, dar nu cred că un om serios, care lucrează într-o Direcţie de sănătate publică, un funcţionar sau un profesionist care lucrează în Direcţiile de sănătate publică să nu aprecieze că Ministerul Sănătăţii şi Guvernul României au făcut toate eforturile pentru mărirea veniturilor salariale la aceste unităţi care sunt în subordinea ministerului”, a explicat Rafila.

Cele mai recente știri

To Top