Bănci

Raiffeisen Bank oferă plăți instant și pentru IMM-uri. Transferul între banci, în mai puțin de 10 secunde

Posted on

Raiffeisen Bank a anunțat că oferă clienților persoane fizice plăți instant prin intermediul platformei TRANSFOND încă de la începutul lunii septembrie 2022. De astăzi banca asigură transferul de fonduri, sub 50 de mii de lei, oricând (24/7/365), în timp real și pentru clienții IMM, în aplicațiile Noul Raiffeisen Online IMM și Raiffeisen Smart Business.

Toate persoanele fizice si juridice care au conturi curente în lei, la Raiffeisen Bank, pot primi bani, din conturi deschise la băncile participante la sistemul de Plati Instant, în mai puțin de 10 secunde. Clienții IMM pot face începând de acum plăți instant din aplicațiile Noul Raiffeisen Online IMM și Raiffeisen Smart Business.

Pe lângă plățile instant, aplicația Smart Business oferă multiple beneficia clienților IMM: notificări gratuite, vizualizare sold cu o singura miscare, motoare de căutare inteligente, șabloane plăți, autorizare multiplă, plăți salarii, transmitere extrase de cont cu un singur click etc.

“Vorbim de încă un pas important pentru transformarea modului în care companiile își fac plățile. Practic, tranzacțiile se execută imediat, iar fondurile se reflectă în contul partenerilor în câteva secunde. Accesul instant la bani îmbunătățește rulajele și lichiditatea clienților, facilitând astfel acordarea unor eventuale discounturi comerciale. Investim în continuare pentru extinderea plăților instant prin adăugarea de opțiuni noi, cum sunt: tranzactii prin cod QR” a spus Florentina Stilu Director Servicii Tranzactionale Raiffeisen Bank.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai citite știri

Exit mobile version