Business

Ștefan Mandachi, împreună cu un profesor universitar doctor, organizează un maraton de business și mindset, de patru ore, gratuit pentru antreprenori

BIZZ Accelerator, programul de mentorat și educație financiară LIVE, de tip e-learning, dedicat antreprenorilor, dezvoltat de Ștefan Mandachi și Iancu Guda, a înregistrat până în acest moment un interes foarte mare din partea comunității antreprenoriale din România.

283 de companii românești, cu cifre de afaceri între 100.000 de euro și 5 milioane de  euro participă în program, prin fondatorii și administratorii lor. Una dintre condițiile de participare în program este ca antreprenorii să fie direct implicați, să participe în persoană, nu să delege participarea în curs a angajaților sau managerilor.

Totodată, peste 11.000 de antreprenori au participat la primele patru webinarii gratuite din cadrul programului.

„Am reușit să creez o comunitate de business senzațională. Nu cunosc niciun alt program de mentorat pentru antreprenori care să fi ajuns la astfel de cifre într-un termen atât de scurt. Programul de mentorat durează 100 de zile din momentul înscrierii și efectuării plății. Este ca un cantonament. Ne apropiem de 300 de companii din toate industriile, conduse de antreprenori care sunt prezenți activ la curs, luând notițe și adresând foarte multe întrebări mentorilor și experiților din program. Sunt uimit cât de mulți oameni de afaceri apreciază educația financiară la cel mai înalt nivel. Iar noi asta oferim, un serviciu educațional unic în România. Participanții din program au parte de o creștere accelerată pe toate planurile, inclusiv cel emoțional, pentru că am adus psihologi, coachi, traineri, experți din toate domeniile specifice și aferente unei afaceri”, a declarat Ștefan Mandachi, fondatorul proiectului.

Pentru a putea participa la sesiunile din cadrul BIZZ Accelerator, antreprenorii trebuie să se califice, în prealabil, iar calitatea de antreprenor este obligatorie, nivelul cifrei de afaceri nefiind relevant. În prealabil este necesară o ședință unu la unu cu un reprezentant BIZZ Accelerator, pentru a fi eligibil. Ulterior, participanții vor avea acces contra unei taxe de intrare în program, la toate sesiunile live și la acces integral pe platforma de cursuri.

Pentru a atrage un număr record de antreprenori în proiect, fondatorii Bizz Accelerator vor organiza un mastermind complex de educație financiară, în data de 19 iunie 2024, cu o scopul de a-i califica pe antreprenori pentru programul de 100 de zile. Webinarul MARATONUL DE BUSINESS ȘI MINDSET, va fi un live de patru ore, gratuit pentru toți antreprenorii. Workshopurile din acest masterclass vor avea loc consecutiv, fără pauză.

Traineri în cadrul maratonului:

  • Ștefan Mandachi, fondator BIZZ Accelerator
  • Iancu Guda, economist și antreprenor
  • Prof. univ. Matei Georgescu, expert în psihologie aplicată în afaceri
  • Călin Iepure, CEO Bizz.club
  • Marius Pîslaru, antreprenor din Dubai
  • Suada Agachi, expert în citirea chipului

Acest eveniment se dorește a fi o oportunitate extraordinară pentru antreprenori de a învăța de la experți în domeniu, de a-și consolida afacerea și de a o scala pe baze sănătoase. Până acum, peste 11.000 de antreprenori au participat la workshopurile gratuite organizate de către BIZZ Accelerator.

Din interacțiunea cu participanții înscriși până acum, Mandachi relevă că antreprenorii români își pun mari speranțe în astfel de inițiative, văzându-le ca parte integrantă a soluției pentru îmbunătățirea mediului de afaceri din România. Totodată, participanții consideră partea de networking, pe care o oferă un astfel de program, esențială în procesul de dezvoltare, iar faptul că BIZZ Accelerator combină teoria cu exemple practice devine un factor cheie care îi motivează pe participanți să participe activ la toate sesiunile de curs.

În Europa, formarea antreprenorială și cursurile de leadership devin tot mai relevante pentru antreprenori și IMM-uri, în contextul unor piețe tot mai competitive și dinamice. Tendințele recente indică o creștere semnificativă a investițiilor în programe de formare antreprenorială, iar conform cercetărilor de piață, în ceea ce privește formarea în leadership, există o tendință accentuată de utilizare a tehnologiilor de e-learning și a formării mixte (blended learning), care îmbină sesiunile online cu cele fizice. Aceste metode oferă flexibilitate și accesibilitate, contribuind la creșterea ratei de participare.

Totodată, raportul Comisiei Europene 2023, privind situația IMM-urilor, arată că importanța IMM-urilor pentru economia europeană este una esențială și există nevoia reală a unui sprijin continuu pentru a le ajuta să navigheze într-un mediu economic complex și cu tot mai multe provocări.

Interacțiunea cu antreprenorii din curs este foarte utilă, pentru că pot înțelege foarte clar care sunt nevoile cu care se confruntă. Mă completez foarte bine cu Ștefan Mandachi, care are o experiență mare în scalare și nu doar în HoReCa. Obiectivul nostru este să ajutăm cât mai mulți antreprenori să crească sustenabil. Este un program educațional bazat pe accelerarea afacerii. Le-am explicat și cursanților că suntem la BIZZ Accelerator, nu la BIZZ Survivor”, a declarat economistul Iancu Guda.

BIZZ Accelerator este considerat de către antreprenorii din curs ca fiind unul dintre cele mai mari și mai influente programe de antreprenoriat din România, oferind o metodă originală de învățare, o rețetă educațională inovatoare pentru oamenii de afaceri.

BIZZ Accelerator se impune într-un moment oportun, când piața românească arată un interes crescut pentru modele de business inovatoare și durabile. BIZZ Accelerator se poziționează ca o mișcare de educație antreprenorială, oferind instrumentele necesare pentru a transforma ideile în afaceri de succes.

Înscrierile în program se pot face până pe 30 iunie, 2024.

Mai multe informații pe www.bizzaccelerator.ro

Despre BIZZ Accelerator

Lansat în 2024, BIZZ Accelerator este un proiect inovator de educație antreprenorială și leadership, conceput pentru a răspunde nevoilor emergente ale antreprenorilor din România. Fondat de antreprenorul Ștefan Mandachi, cu sprijinul economistului Iancu Guda, programul oferă o platformă de formare avansată, deschisă tuturor celor care aspiră să devină lideri în lumea afacerilor.

Ștefan Mandachi este unul dintre cei mai urmăriți antreprenori din mediul online, cu o comunitate de peste 1 milion de urmăritori. Este fondatorul Mandachi Hotel & Spa, Spartan, Franchise Generator și autorul mai multor instrumente de dezvoltare personală, precum Caietul viitorului, Caietul de strategie și Caietul visurilor.

În 2023, Ștefan Mandachi a investit masiv în piața de e-learning și în platforme educaționale pentru elevi, studenți și anteprenori.

Cele mai recente știri

To Top