Business

Tranzacție în retailul local: Rețeaua Annabella preia retailerul Best Market din Dâmbovița

Posted on

Annabella, unul dintre cei mai importanți jucători din retailul alimentar din România, preia lanțul de 12 magazine Best Market din județul Dâmbovița.

Best Market este unul dintre cei mai cunoscuți retaileri din Sudul țării și unul dintre cei mai puternici jucători independenţi din comerţul alimentar local. Un brand 100% românesc, Best Market este o afacere antreprenorială binecunoscută și respectată în regiune, care s-a dezvoltat organic de-a lungul timpului, ajungând în prezent la o rețea de 12 magazine distribuite în tot județul Dâmbovița.

Rețeaua Annabella va prelua magazinele retailerului dâmbovițean, ce au suprafețe cuprinse între 250 și 950 mp, urmând ca în timp să realizeze integrarea completă a acestora în brandul și modelul de business Annabella.

Această preluare reprezintă un moment semnificativ în dezvoltarea rețelei noastre, care reconfirmă punctul de maturitate în care se află Annabella. Ne-am îndreptat atenția către Best Market, care este unul dintre cele mai cele mai cunoscute și respectate branduri din comerțul alimentar local, tocmai pentru că împărtășim o viziune comună asupra valorilor în business – Best Market este, la fel ca și Annabella, o companie antreprenorială sută la sută, cu dezvoltare organică ce nu s-a abătut de la principiile unei dezvoltări sănătoase. Ne revine o responsabilitate uriașă ca prin această achiziție să ducem mai departe aceste valori sănătoase și să dezvoltăm și mai mult, pornind de la fundament puternic care există deja, a declarat Dorina Mutu director general Annabella.

În cele 12 magazine Best Market lucrează peste 150 de angajați care vor face parte din echipa Annabella, odată cu preluarea activității. Annabella va depune toate eforturile pentru a le asigura o tranziție cât mai ușoară către noua organizare, și va urmări crearea unui cadru propice pentru dezvoltarea individuală și profesională a tuturor angajaților, precum și integrarea cu succes a acestora în noua echipă extinsă.

Preluarea activității magazinelor Best Market de către Annabella va avea loc începând cu luna curentă și se va realiza progresiv.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai citite știri

Exit mobile version