Transporturi

Zboruri noi către opt destinaţii internaţionale, din decembrie, de pe Aeroportul Bacău

Din luna decembrie, de la Bacău se va putea zbura direct spre Londra, Bruxelles, Torino, Dublin, Roma, Barcelona, Liverpool şi Catania.

Compania Dan Air a deschis luni baza operaţională de pe Aeroportul Internaţional „George Enescu” din Bacău. Astfel, din 11 decembrie, compania va zbura din Bacău către 8 destinaţii din Europa, iar 6 dintre acestea vor fi operate exclusiv de către compania românească.

În cadrul unei conferinţe de presă, CEO-ul companiei, Matt Ian David, a vorbit despre planurile de dezvoltare în ceea ce priveşte activitatea pe aeroportul din Bacău. Pentru programul de iarnă, compania a ales destinaţii extrem de căutate de călătorii din zona Moldovei, care nu mai fuseseră operate în ultimii ani de celelalte companii.

Compania lansează curse spre Londra (în fiecare luni şi vineri), Bruxelles (în fiecare luni şi vineri), Torino (în fiecare marţi şi sâmbătă), Dublin (în fiecare marţi şi sâmbătă), Roma (în fiecare miercuri şi duminică), Barcelona (în fiecare miercuri şi duminică), Liverpool (în fiecare joi), Catania (în fiecare joi).

Compania anunţă că, având în vedere cererea mare pentru destinaţia Dublin, a decis, în contextul sărbătorilor de iarnă, creşterea frecvenţei pentru această rută. Astfel se adaugă al treilea zbor săptămânal către Dublin, care va avea loc în datele de 14 şi 21 decembrie, respectiv 4 şi 11 ianuarie.

Compania lucrează deja şi la programul de vară din 2024 care va include destinaţii noi, mult aşteptate de pasagerii din Bacău.

Consiliul Judeţean Bacău a anunţat tot luni lansarea curselor gratuite cu autocarul pe ruta Chişinău-Bacău pentru pasagerii din Republica Moldova care vor să zboare de pe Aeroportul Internaţional „George Enescu”.

Dan Air a operat până de curând zboruri de pe Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav către cele mai populare destinaţii din Europa, iar acum va efectua curse exclusiv de pe Aeroportul Internaţional din Bacău.

 

Cele mai recente știri

To Top