Timp liber

BIBI CAMPFEST: Un Festival pentru familii și copii – „offline state of mind”

A treia ediție a BIBI CAMPFEST, eveniment outdoor pentru familii și copii, va avea loc în perioada 21-24 iunie 2024, la începutul vacanței de vară a copiilor, în deja binecunoscutul Vibe Camp din Munții Buzăului, loc pentru experiențe outdoor în familie.

BIBI CAMPFEST este un proiect BIBI Adventures, unde activitățile în natură sunt un stil de viață care atrag oameni cu aceleași valori, aspirații și hobbyuri, o ieșire în natură, o tură cu bicicletele, o tură cu caiacul și de ce nu, un festival unde pot face toate acestea. Bibi CampFest este antidotul pentru monotonie, stres, griji cotidiene și viteza vieții fiecăruia dintre noi. Ultimii ani au reprezentat un rollercoaster al incertitudinii, schimbării, workului remote, așa că am simțit nevoia să aducem alături de noi, în natură, la mișcare, împreună, pe toți cei copleșiți de acest rollercoaster.

Din perspectiva BIBI Adventures,  interesul  pentru astfel de vacanțe a crescut constant  pentru zona de camping la nivel național,  existând la sfârșitul anului 2023 un număr de 224 de campinguri cu 121.926  înnoptări, dintre care 108.802 ale turiștilor români și 12.124 ale turiștilor străini. În același timp, sosirile înregistrate în acest tip de unități au fost de 42.010 cu un indice de utilizare al capacității de cazare de 16,1, conform Intitutului Național de Statistică pentru anul 2023.

BIBI Touring a început dezvoltarea în turismul durabil în urmă cu 3 ani, prin înființarea unui nou departament BIBI Adventure,  care își propune să redescopere România din mișcare, cu provocări outdoor, drumeții cu bicicleta, inclusiv electrice, mașini green, dar și experiențe culturale sau gastronomice locale. Proiectele legate de ecologizarea traseelor străbătute au un mare succes și atrag numeroși participanți, de la cei mari la cei mici, care iubesc și ocrotesc natura.

BIBI CAMPFEST   este un festival dedicat familiilor cu copii care se vor bucura de cazare sub cerul plin de stele, la corturi, glampinguri și rulote, și multe activități outdoor: ateliere de creație, educație, mișcare în aer liber: ture cu bicicleta, rafting, caiac, drumeții, antrenamente și jocuri în echipă, foc de tabără, proiecție de film și petreceri!

Prima ediție a avut loc în 2022 și a fost un succes. Au fost peste 250 de participanți pentru 3 zile memorabile.  Nu a existat un obiectiv clar ci doar dorința de a strânge la un loc o comunitate sudată prin pasiuni, valori și aspirații comune, alături de care să legăm amintiri de neuitat.

A doua ediție, cea din 2023, a venit pe fondul bun al anului precedent, la care s-a mai adăugat un gram de experiență și curajul de a ținti mai sus. Așadar, în 2023 numărul celor care au ales Bibi CampFest  a crescut la 700 de persoane  și câțiva parteneri de încredere care ne-au ajutat să oferim participanților o experiență unică și completă.

Anul acesta, suntem deja la a treia ediție și  estimăm un număr de 1500 -2000 de participanți prezenți în cele 4 zile. Se poate achiziționa acces full 4 zile, acces de weekend (sâmbătă și duminică) sau acces de zi.

„BIBI CAMPFEST are misiunea de a ne conecta cu familia și natura, o mini-vacanță, departe de orașe și digital, în care oferim copiilor noștri cele mai de preț cadouri: experiențe și amintiri împreună. Le insuflăm valori esențiale precum: mișcare, stil de viață sănătos, grijă față de natură, dezvoltarea creativității și spiritului de leadership, valori ce îi ajută să privească viața ca pe o călătorie deopotrivă provocatoare și autentică.  Credem că putem oferi noilor generații o lume cu mult mai frumoasă dacă suntem și noi, părinții, parte din ea!” declară Anamaria Voican, manager BIBI Adventures.

Tarifele pentru BIBI CampFest #3  sunt create în funcție de tipul de acces:

– Acces de zi – la 160 lei/ adult și 80 lei / copil (acces la activitățile menționate în program în ziua aleasă, piscină, parcare, pescuit baltă);

– Acces de weekend – 400 lei / adult și 200 lei / copil (include 1 mic dejun duminică dimineață, acces la activitățile menționate în program în weekend, piscină, parcare, pescuit baltă);

– Acces full (pentru o experiență completă) – 800 lei / adult, 150 lei / copil 0-3 ani, 300 lei copil 4-14 ani (include 1 mic dejun duminică dimineață, acces la activitățile menționate în program în cele 4 zile, piscină, parcare, pescuit baltă), putând beneficia de reduceri last minute.

Bibi Adventure este mezinul familiei Bibi Group 4 Travel și când spunem mezin, credem că sunt întrunite toate calitățile acestui adjectiv: este cel mai nou membru al grupului, cel mai efervescent, dornic de aventură și cu cea mai mare poftă de viață. Bibi Adventure a luat naștere la inițiativa a doi tineri părinți pentru care aventura și activitățile în natură sunt mai mult decât un stil de viață care au transformat pasiunea într-un business care a strâns la un loc oameni cu aceleași hobby-uri.

Cele mai recente știri

To Top