Bănci

CEC Bank anunță credite ipotecare imobiliare cu dobândă fixă în primii 5 ani

imobiliare

CEC Bank oferă clienţilor credite ipotecare imobiliare cu dobândă fixă de 5,55%, în primii 5 ani, ulterior variabilă, pentru cei care îşi încasează veniturile prin Bancă, oferta derulându-se în perioada 1 martie – 31 august 2024, a anunţat marţi instituţia financiară.

„În cadrul campaniei desfăşurate în prezent, CEC Bank oferă clienţilor credite ipotecare cu dobândă fixă în primii 5 ani, atât pentru achiziţionarea/construirea de locuinţe cât şi pentru refinanţarea creditelor cu destinaţie imobiliară, aflate în derulare. Astfel, Banca pune la dispoziţia clienţilor o soluţie de finanţare, prin care se pot proteja faţă de variaţiile pe termen mediu ale dobânzilor. Clienţii vor avea în continuare posibilitatea de a alege între credite cu dobândă fixă şi cele cu dobândă variabilă din oferta Bancii”, a declarat Adina Călin, director Produse şi Servicii în cadrul CEC Bank, potrivit unui comunicat al instituţiei.

Campania – Creditul ipotecar imobiliar cu dobândă fixă primii 5 ani, ulterior variabilă, are o dobândă de 5,55% în primii 5 ani pentru cei care îşi încasează veniturile prin Bancă şi de 5,75% fără încasare venit. În cazul în care creditul este utilizat pentru achiziţia de locuinţe verzi, dobânda este de 5,45% în primii 5 ani pentru cei care îşi încasează veniturile prin Bancă şi de 5,65% fără încasare venit.

De exemplu, în cazul unui credit ipotecar imobiliar rambursat în rate lunare egale, cu încasare venituri la CEC Bank, în valoare de 250.000 de lei, pe 25 de ani, valoarea primei rate va fi de 1.642,70 lei, iar suma totală de rambursat 576.070,22 lei. Calculul reprezentativ a fost efectuat pentru o dobândă fixă în primii 5 ani şi ulterior variabilă, rata dobânzii fiind de 5,55 % / an cu DAE de 7,90%.

Comisionul de analiză dosar este de 500 de lei, iar comisionul de rambursare anticipată este zero.

CEC Bank este instituţia financiară cu cea mai lungă tradiţie din România. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă reţea naţională, cu peste 1.000 de sucursale şi unităţi teritoriale şi cu active de 69,08 miliarde lei, la sfârşitul primului semestru al anului 2023.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai recente știri

To Top