Business

Cele mai comandate tipuri de pizza la restaurant

Foto: Pinterest

Pizza este una dintre cele mai iubite mâncăruri de către oaspeții unui restaurant. Tocmai din acest motiv este foarte important ca tipurile de pizza comandate cel mai des să se afle întotdeauna în meniul restaurantului tău.

La RoseHome vei găsi o mulțime de modele farfurii pizza potrivite pentru locațiile de HoReCa.

Cele mai comandate tipuri de pizza la restaurant– Mai jos vei găsi tipurile de pizza comandate cel mai des într-un restaurant și câteva informații despre prepararea acestora.

Pizza Margherita- Este considerată cea mai simplă pizza deoarece nu conține foarte multe ingrediente. Pizza Margherita conține mozarella sau fior di latte, busuioc proaspăt, aluat subțire și sos de roșii cu usturoi. Deși este una dinte cele mai simple pizza de făcut se spune că este testul supremei al oricărui restaurant.

Pizza Prosciutto e Funghi- Această pizza conține șuncă, mozarella, ciuperci și este foarte iubită la noi în țară.

Pizza Quattro Stagioni- Ingredientele acestui tip de pizza sunt parmezan, roșii, șuncă, salam, ciuperci, ardei roșu, verde, pastă de tomate etc. Este considerată cea mai comandată pizza dintre toate datorită varietății de ingrediente pe care le conține.

Pizza casei- Acest tip de pizza este diferit la fiecare restaurant. De obicei, această pizza are mozarella, mușchiuleț, măsline, roșii, salam, ardei etc.

Ce pizza să ai neapărat în meniul restaurantului tău– Deși toate tipurile de pizza de mai sus sunt comandate în restante, este foarte important ca orice meniu să conțină si pizza vegetariană pentru cei care nu doresc să consume carne.

Ca și ingrediente pentru o pizza vegetariană delicioasă putem folosi bineînțeles sos de roșii, ciuperci proaspete, măsline, porumb, ceapă, ardei gras, zucchini sau dovlecei și cașcaval/tofu.

Cea mai simplă rețetă pentru a face pizza acasă– Una dintre cele mai simple rețete pentru a face pizza Quattro Stagioni acasă.

Avem nevoie de 150g făină, 10g drojdie, 100ml lapte călduț, 3 linguri pastă roșii, salam, mușchi file, pastramă de porc, 150g mozarella, 150g ciuperci feliate, ardei gras, măsline, oregană și sare.

Primul pas este de a dizolva drojdia în laptele cald. Făina se cerne într-un castron și se amestecă cu sare. În mijlocul făinii se face o gaură unde punem drojdia. Se lasă la odihnit 20 de minute după care se adaugă încet restul de făină, lapte și ulei. Amestecăm și frământăm până devine elastic, după care lăsăm 30 de minute la dospit.

Începem pregătirea compoziției. Tăiem mezelurile, ardeiul gras, adăugăm 2 linguri de ulei și le încingem într-o tigaie alături de mezeluri. Apoi ungem o tavă de copt și pregătim sosul.

Frământăm din nou aluatul, întindem pe masa de lucru și formăm o foaie subțire de pizza. Presarăm mozarella, adăugăm restul compoziției și băgăm la cuptor pentru aproximativ 25 de minute.

La RoseHome vei găsi disponibile atât farfurii pizza, cât și accesoriile necesare pentru prepararea acesteia: cuțit pizza, taietor pizza, tava/sita pizza, paleta pizza si multe altele.

Farfuriile disponibile pentru pizza sunt confecționate doar din materiale premium ce oferă veselei foarte multe beneficii.

Cele mai recente știri

To Top