Tehnologie

Ciolacu, discuţii cu conducerea UiPath despre soluţiile pentru digitalizare

Foto: gov.ro

Premierul Marcel Ciolacu a avut marţi o discuţie cu conducerea UiPath, liderul mondial în automatizarea software şi o companie creată în România, despre soluţiile necesare pentru a digitaliza sistemele informatice ale statului.

„Am avut un dialog extrem de deschis şi de pozitiv cu Daniel Dines şi echipa sa, convenind să lucrăm în continuare împreună. Vrem să învăţăm din experienţa şi modelele de lucru ale UiPath cu sectorul public din ţări avansate tehnologic precum Singapore sau Statele Unite”, spune Marcel Ciolacu, după discuţia pe care a avut-o cu conducerea UiPath.

Ciolacu a spus că îşi doreşte să preia un model internaţional de succes în privinţa digitalizării infrastructurii informatice de stat.

„Am certitudinea că UiPath va fi unul dintre partenerii noştri de termen lung în această privinţă şi cred că este firesc ca România să se bazeze pe Daniel Dines şi tinerii săi, care au construit, cu energie, disciplină şi multă pricepere, un gigant tehnologic care valorează miliarde de dolari”, a mai spus Ciolacu.

Cele mai recente știri

To Top