Transporturi

Dacia deschide comenzile pentru noul Duster. Cea mai scumpă versiune trece de 26.000 euro

​Dacia a prezentat în premieră mondială la sfârșitul lunii februarie, la Salonul Auto de la Geneva, generația a treia de Duster, iar mașina poate fi comandată de acum în toate showroom-urile mărcii din România. Prețurile Duster 3 variază, între 18.800 euro și 26.650 euro, în funcție de versiune și dotări.

Primele livrări către clienți sunt așteptate să aibă loc la jumătatea anului.

Noua gamă Duster este construită pe trei nivele de echipare: Essential, Expression și un nivel superior, cu două variante distincte, dar complementare, Extreme și Journey, disponibile la același preț.

Modelul este disponibil în trei variante de motorizare: ECO-G 100, cu alimentare mixtă benzină și GPL, TCe130, care combină un motor pe benzină de nouă generație de 1,2 litri, turbo, cu un sistem mild hybrid de 48V, și HYBRID 140 (prezent deja pe modelul Jogger), cuplat cu o cutie de viteze automată.

Prețurile variază între 18.800 euro (TVA inclus), pentru versiunea Essential ECO-G 100, și 26.650 euro (TVA inclus) pentru versiunile Extreme și Journey echipate cu motorizarea HYBRID 140.

Clienții vor putea comanda Noul Duster și online, versiunile Journey și Extreme fiind disponibile pe platforma de e-commerce Dacia România.

Cele mai recente știri

To Top