Actualitate

Fostul șef al ANAF ar putea ajunge la Curtea de Conturi. Lucian Heiuş, propus pentru funcția de vicepreședinte

Conducerea PNL a validat, luni, candidaturile lui Pavel Popescu şi Lucian Heiuş pentru a ocupa funcţia de vicepreşedinte la ANCOM şi, respectiv, Curtea de Conturi.

„Partidul Naţional Liberal i-a propus şi votat pe reprezentanţii PNL în poziţiile de la ANCOM şi de la Curtea de Conturi. Pentru ANCOM, deputatul Pavel Popescu este propunerea PNL, acceptată unanim, pentru vicepreşedinte al acestei prestigioase agenţii, domnia sa urmând să demisioneze din cadrul Parlamentului României şi de la conducerea filialei Sector 4. De asemenea, pentru Curtea de Conturi pentru poziţia de vicepreşedinte a fost votat domnul Lucian Teiuş. Este fostul şef al ANAF, secretar general al Ministerului Finanţelor în acest moment, un om care a fost prefect, care are foarte mare experienţă în domeniu şi credem că va face un lucru excepţional în următorii nouă ani la Curtea de Conturi”, a afirmat prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan.

Totodată, PNL o propune pe Ştefania Frencz pentru poziţia de membru la Curtea de Conturi. Potrivit lui Rareş Bogdan, aceasta a fost 12 ani şefă de cabinet a primarului Emil Boc la Cluj, a fost secretar general al Ministerului Transporturilor şi, până de curând, secretar general al Ministerului de Interne. „E un om cu mare cu mare experienţă în administraţia locală şi centrală”, a susţinut Rareş Bogdan.

Camera Deputaţilor şi Senatul se vor întruni pe 10 octombrie, în şedinţă comună, pentru unele numiri la ANCOM şi Curtea de Conturi, precum şi pentru aprobarea unor rapoarte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai recente știri

To Top