Bănci

Inovație la CEC. Se pot retrage bani de la bancomat fără card

CEC Bank oferă posibilitatea de a retrage numerar fără card de la ATM/MFM prin generarea unui cod QR din aplicația de Mobile Banking – CEC app.

“CEC Bank continuă procesul de modernizare și digitalizare, dezvoltând noi funcționalități în cadrul aplicației de Mobile Banking – CEC app. Retragerea de numerar fără cardul bancar de la ATM/MFM se face prin generarea din CEC app a unui cod QR (cod de retragere). Retragerile de numerar se pot face atât din conturile curente standard cât și din conturile de card. Acțiunea presupune parcurgerea unor pași în MB, urmată de scanarea codului QR la un echipament ATM/MFM din reteaua CEC Bank. Această nouă funcționalitate simplifică relația clienților cu banca, asigurând fluxuri rapide, economie de timp și procesare rapidă. Pe lângă faptul că ai acces la banii tăi fără utilizarea cardului din plasticul tradițional, poți trimite codul QR și altcuiva care să retragă banii de la unul din echipamentele Băncii”, a declarat Mugur Podaru, Director Direcția Operațiuni la Distanță, CEC Bank.

Pentru a putea beneficia de această nouă facilitate, clienții trebuie să își instaleze cea mai recentă versiune a aplicației de Mobile Banking, disponibilă în magazinele virtuale (Magazin Play, App Store, AppGallery) și să urmeze pașii de mai jos.

I. Generarea codului QR de retragere numerar din CEC app

II. Utilizarea codului la ATM/MFM
Pas 1. Apeși butonul OK/Enter de la tastatura fizică
Pas 2. Alegi meniul retragere numerar cu cod QR
Pas 3. Selectezi limba
Pas 4. Selectezi modul de utilizare cod (scanare sau manual)
Pas 5. Introduci și confirmi suma pentru care a fost generat codul
Pas 6. Scanezi codul QR sau introduci codul numeric
Pas 7. Retragi banii din ATM/MFM și chitanța eliberată

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai recente știri

To Top