Business

Ion Țiriac a lansat un nou proiect rezidențial. Investiția totală a fost de 52 de milioane de euro

Stejarii Collection, cel mai nou proiect rezidențial dezvoltat de Țiriac Imobiliare în zona de nord a Bucureștiului, a fost inaugurat joi, 21 septembrie.

“Am creat la Stejarii un standard al serviciilor de top în domeniul rezidențial. Un standard recunoscut și apreciat atât de către români, cât și de către expați. Am dezvoltat la Stejarii o comunitate unică în România, un “acasă” pentru cele mai înalte așteptări. Stejarii Collection vine să extindă universul de servicii pe care l-am gândit în urmă cu 15 ani. Gradul de ocupare Stejarii tinde consecvent către 100%, așa încât prin faza doi a proiectului vom crea noi oportunități pentru familiile și rezidenții care caută superlativul în materie rezidențială”, a declarat Ion Țiriac.

Investiția totală în dezvoltarea construcției Stejarii Collection s-a ridicat la 52 de milioane de euro.

20% din valoare a fost alocată implementării sistemelor de eficientizare a consumului energetic și soluțiilor inovative care reduc impactul asupra mediului înconjurător, cumulând aproximativ 10 milioane de euro. Stejarii Collection pune la dispoziție în regim de închiriere pe termen lung 198 de apartamente, cu configurații între 2 și 5 camere și suprafețe începând de la 95 mp care pot ajunge până la 700 de mp.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai recente știri

To Top