Actualitate

Iulia Zamfir, HR Manager Group One: „Încercăm să adaptăm oferta financiară şi beneficiile pe care le acordăm angajaţilor noştri la cerinţele pieţei”

Piața forței de muncă și provocările viitorului sunt din ce în ce mai îngrijorătare. Antena 3 CNN organizează astăzi unul din cele mai spectaculoase evenimente, dedicat resursei umane.

Iulia Zamfir, HR Manager Group One, a vorbit despre situaţia la zi a forţei de muncă.

„În primul rând, cred eu că, indiferent de rol, ne dorim oameni care să-şi dorească să se dezvolte profesional. Avem o echipă de oameni foarte ambiţioşi, cu care, de altfel, ne mândrim.

Punem la fel de mult accent pe dorinţa de a evolua, din punct de vedere profesional, şi pe deschiderea de a învăţa aspecte noi în profesia ta în care activezi. Practic, ne uităm şi la perspectiva şi expertiza pe care o poţi aduce în cadrul companiei.

Noi vedem procesele de recrutare ca pe un mijloc, în primul rând, de a creşte valoarea capitalului uman al companiei şi de consolidare a echipei.

Când alegem să angajăm pe cineva, ne uităm dacă s-ar potrivi mediului organizaţional, dacă îl putem integra uşor în echipă şi adaptabilitatea cred că este un alt aspect important”, a spus Iulia Zamfir, HR Manager Group One, la conferinţa ”Human Revolution. Resursele Umane – Parteneri în Construirea Viitorului“, în cadrul proiectului RO 3.0.

„Încercăm să adaptăm oferta financiară”

„Dacă venim la muncă doar pentru că asta ne asigură un anumit nivel de trai sau venitul lunar, în timp, se pierde motivaţia şi sentimentul de apartenenţă la grup. Încercăm cumva să creăm premisele unui parteneriat, în care ne bazăm unii pe ceilalţi, fără a ne gândi neapărat cât câştigăm la final de lună.

Încercăm să adaptăm oferta financiară şi beneficiile pe care le acordăm angajaţilor noştri la cerinţele pieţei. Îi ascultăm pe cei pe care îi avem deja în echipă şi suntem foarte atenţi la informaţiile pe care le primim în procesul de recrutare de la candidaţi”, a mai spus Iulia Zamfir, HR Manager Group One.

Postul de televiziune Antena 3 CNN, parte a Intact Media Group, alături de cotidianul Jurnalul, a organizat, în cadrul proiectului RO 3.0, conferinţa ”Human Revolution. Resursele Umane – Parteneri în Construirea Viitorului“.

Cele mai recente știri

To Top