Business

LaProvincia lanseaza “Puiul BIO Hrănit Sănătos”

Cu pași hotărâți în direcția sustenabilității, Carmistin, inaugurează prima fermă de pui BIO din România, extinzându-și portofoliul La Provincia cu Pui BIO Hrănit Sănătos, un produs de înaltă calitate, vârf de gamă al brandului.

Prin introducerea acestui produs, La Provincia, consolidează o etapă semnificativă în dezvoltarea sa, extinzând și diversificând portofoliul de produse BIO. Într-un efort de a-și consolida poziția în domeniul alimentelor sănătoase și sustenabile, brandul aduce în atenție Puiul BIO Hrănit Sănătos, o alegere care nu doar satisface exigențele gustului autentic, dar și susține un stil de viață sănătos.

La Provincia, un brand românesc recunoscut pentru produsele sale sănătoase și sustenabile

Cererea în creștere pentru produse BIO este interpretată ca un semn al maturității pieței, reflectând o schimbare semnificativă în preferințele consumatorilor.

Într-o societate în care calitatea și proveniența alimentelor devin tot mai importante, compania condusă de Iustin Paraschiv se angajează să ofere publicului de larg consum opțiuni alimentare care răspund cu succes nevoilor actuale ale acestuia. Această adaptare rapidă la nevoile pieței nu compromite standardele înalte de calitate și gustul autentic românesc, aspecte de altfel definitorii pentru identitatea brandului.

Fiecare produs din această gamă reprezintă un răspuns la cerințele tot mai exigente ale consumatorilor, oferind nu doar o alternativă sănătoasă, ci și o experiență culinară autentică și de înaltă calitate. Prin această inițiativă, La Provincia nu doar se aliniază tendințelor pieței, ci și stabilește noi standarde în ceea ce privește excelența în produsele alimentare BIO.

La Provincia aduce un nou produs pe piață – Pui BIO Hrănit Sănătos, a anunțat Iustin Paraschiv, Președinte Carmistin

Organizația Carmistin, sub conducerea președintelui Iustin Paraschiv, marchează o nouă etapă în evoluția sa cu inaugurarea primei ferme de pui BIO. Această decizie reflectă angajamentul companiei de a contribui la dezvoltarea producției de alimente sănătoase și sustenabile în România.

Deschiderea primei ferme de carne de pui BIO marchează un moment deosebit de important pentru noi, fiind o continuare firească a planului Carmistin în ceea ce privește producerea de hrană BIO în România.

Cererea pentru un astfel de produs, precum Puiul BIO La Provincia, reprezintă un semn de maturitate a pieței, care arată o preocupare tot mai mare pentru calitate și pentru hrana sănătoasă, produsă în mod responsabil și sustenabil”, a declarat Andrei Brumaru, directorul executiv al companiei Carmistin.

Localizată în comuna Leleasca, din județul Olt, noua fermă devine nucleul unei abordări alimentare centrate pe responsabilitate și respect față de mediul înconjurător. Fiecare pas în procesul de creștere a puilor este atent realizat, de la hrana provenită din agricultura proprie, până la condițiile de creștere a păsărilor.

Această abordare asigură obținerea unui produs final care nu doar respectă, ci depășește cele mai exigente standarde de calitate și sustenabilitate.

Puiul BIO Hrănit Sănătos va fi disponibil pe piața românească începând cu data de 1 noiembrie

Începând cu data de 1 noiembrie, Puiul BIO Hrănit Sănătos se va regăsi pe rafturile magazinelor din întreaga țară, gramajul comercializat variind între 700 și 1.200 gr./tăvița.

Acest produs aduce o serie de caracteristici ce îl diferențiază și îl plasează în topul opțiunilor sănătoase și sustenabile de pe piață. Unul dintre aspectele definitorii ale Puiului BIO La Provincia este proveniența hranei păsărilor, compusă în întregime din furaje obținute din agricultură ecologică, producție proprie. În plus, păsările sunt crescute în aer liber, în spații de minim 4 mp pentru fiecare pasăre.

Un alt aspect esențial îl constă faptul că păsările beneficiază de o creștere naturală, fără administrarea de antibiotice sau adaosuri de sinteză. Acest lucru nu doar respectă standardele producției ecologice, ci și asigură că rezultatul final oferă consumatorilor o alternativă sănătoasă și autentică în segmentul vast al produselor din carne de pui.

Alegerea atentă a materiei prime, respectarea normelor europene de calitate și siguranță, precum și metodele inovatoare de producție, demonstrează eforturile constante ale companiei Carmistin în a oferi consumatorilor săi produse ecologice și sănătoase pentru consum.

Prin produsele BIO oferite, La Provincia se află în fruntea unei mișcări care încurajează o alimentație responsabilă, atentă la impactul asupra mediului și la calitatea ingredientelor. Această abordare complexă confirmă poziționarea brandului nu doar ca un furnizor de alimente, ci ca un partener de încredere în călătoria fiecărui consumator către un stil de viață sănătos și sustenabil.

Cele mai recente știri

To Top