Finanțe personale

MaiMaiCredit: Avangardă în siguranța și flexibilitatea creditelor nebancare

Foto: iStock

Unul dintre jucători noi pe piața instituțiilor financiare nebancare, MaiMaiCredit IFN S.A. lansează Creditul cu Asigurare, o soluție care combină flexibilitatea creditării nebancare cu siguranța oferită de un pachet de asigurare comprehensiv. Un pas major în adaptarea serviciilor financiare la nevoile dinamice ale consumatorilor și contextul economic actual.

Creditul cu Asigurare oferit de MaiMaiCredit IFN anticipează nevoile diverse ale clienților, oferind protecție financiară împotriva unor evenimente neprevăzute, care odată ce intervin ar putea pune presiune asupra situatiei financiare curente. Produsul este conceput pentru a acoperi riscuri precum decesul, invaliditatea totală temporară, pierderea involuntară a locului de muncă, spitalizarea, oferind astfel o plasă de siguranță pentru clienții săi.

Clienții Mai Mai Credit au acum posibilitatea de a opta între un credit online de nevoi personale în rate egale, cu sau fără asigurare, cel cu asigurare, aducând pe lângă siguranța menționată, acces la o sumă MAI mare și o dobândă MAI competitivă.

Concret, una dintre diferențele vizibile ale Creditului cu Asigurare o reprezintă limita maximă a acordării, care în cazul unui Credit cu Asigurare este MAI mare decât limita standard a creditului fără asigurare.

Un alt factor esențial de diferențiere între cele 2 tipuri de produse îl reprezintă dobânda, care devine MAI competitivă în cazul Creditului cu Asigurare, din simplul fapt că instituția își diminueaza riscurile, prin această asigurare, putând astfel să ofere o dobândă mai mică.

Daniel Soare, Directorul General al MaiMaiCredit IFN, declară: „Suntem încântați să colaborăm cu HOLFIN Insurance Reinsurance Broker, partenerul prin care aducem pe piață Creditul cu Asigurare, pentru a oferi plus valoare reală clienților nostri.

Acest produs reflectă obiectivul nostru de a oferi soluții accesibile, sigure și adaptabile și putem afirma că produsul a fost validat deja de clienții MaiMaiCredit, deoarece la nici o lună de la lansare, se bucură de o adopție de peste 75% din creditele acordate.”

Caracteristicile unui Credit cu Asigurare oferit de MaiMaiCredit IFN sunt:

  • Protecție cuprinzătoare. Asigurarea integrată în creditul nebancar oferă clienților o protecție financiară împotriva unor evenimente imprevizibile, asigurând astfel o mai mare securitate pentru ei și familiile lor.
  • Dobândă mult MAI competitivă, comparativ cu produsul fără asigurare;
  • Sume MAI mari pentru Creditele cu Asigurare;
  • Condiții avantajoase de creditare; Termenii și condițiile de creditare sunt concepute pentru a se alinia la nevoile și posibilitățile financiare ale clienților;
  • Accesibilitate și flexibilitate; Această soluție financiară este accesibilă unei game largi de clienți, inclusiv celor care nu se califică pentru produsele de creditare tradiționale;

Pentru mai multe informații despre Creditele cu Asigurare și pentru a afla cum puteți beneficia de aceste produse, vă invităm să vizitați www.maimaicredit.ro sau să ne contactați telefonic la numărul 031 438 2083.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai recente știri

To Top