Tehnologie

OpenAI lansează ChatGPT Enterprise

chatgpt
Foto: iStock

Încercând să monetizeze succesul chatbot-ului lansat anul trecut, OpenAI oferă acum ChatGPT Enterprise, un abonament dedicat special companiilor.

ChatGPT Enterprise foloseşte modelul lingvistic GPT-4 şi oferă acelaşi set de funcţionalităţi precum ChatGPT, însă promite un plus de intimitate, o performanţă mai bună şi opţiuni suplimentare de personalizare.

Prin intermediului unui panou de administrare, companiile pot gestiona modul în care propriii angajaţi folosesc chatbotul. De aici pot fi configurate opţiuni precum modul în care se face logarea şi pot fi verificate statisticile privind folosirea.

Companiile pot crea template-uri ce pot fi folosite în conversaţiile cu ChatGPT, pentru a optimiza modul în care propriii angajaţi abordează diverse sarcini interne.

ChatGPT Enterprise oferă acces şi la Advanced Data Analysis, prin care pot fi create grafice, rezolvate probleme matematice şi analizate datele cu ajutorul chatbotului. Anterior, acest set de facilităţi era disponibil în cadrul abonamentului ChatGPT Plus, care costă 20 de dolari pe lună.

OpenAI nu impune un tarif unic de acces la ChatGPT Enterprise, ci spune că acesta va fi diferit de la firmă la firmă, în funcţie de nivelul utilizării.

Cele mai recente știri

To Top