Business

Reţeaua de centre de fitness World Class anunţă investiţii de peste 25 de milioane de euro în următorii 3-4 ani în modernizarea cluburilor şi deschiderea de noi locaţii

Foto: iStock

Rețeaua de cluburi de health & fitness World Class, deținută de holdingul African Industries Group (AIG), cu investiții în agricultură și imobiliare, anunță că investește peste 25 de milioane de euro în următorii 3-4 ani în modernizarea cluburilor existente şi deschiderea de noi cluburi şi piscine în întreaga ţară, scrie Agerpres.

Reţeaua îşi propune să depăşească pragul de 100.000 de membri activi în următorul an şi să crească de la 45 la peste 65 de cluburi de health & fitness până la sfârşitul anului 2027.

„World Class îşi propune să continue dezvoltarea segmentului premium de cluburi de health & fitness şi piscine, pentru a fi prezenţi în cât mai multe locaţii-cheie din întreaga ţară. Cu un plan de investiţii de peste 25 de milioane de euro în următorii 3-4 ani, World Class îşi propune să modernizeze locaţiile existente şi să deschidă mai multe cluburi cu piscine în zone strategice, ajungând la peste 65 de locaţii cu servicii premium de health & fitness. Vom continua să ne concentrăm pe oferirea de lecţii de înot şi abilităţi de salvare în apă pentru adulţi şi pentru copiii lor, precum şi pe facilitarea mai multor activităţi fizice prin deschiderea de noi centre de health & fitness cu piscină şi includerea de activităţi pentru copii, care îi vor încuraja să fie mai activi fizic. Toate cluburile cu piscine oferă acces gratuit pentru copiii cu vârsta de până în 11 ani ai membrilor”, a declarat Kent Orrgren, CEO World Class România.

Investiţia se va concentra pe modernizarea cluburilor existente, integrarea tehnologiilor de vârf, precum şi deschiderea de noi locaţii premium în zone cheie din întreaga ţară. Prin aceste iniţiative, World Class îşi propune să depăşească 100.000 de membri activi în următorul an.

World Class România are un total de 47 de cluburi de sănătate şi fitness şi 25 de piscine în întreaga ţară, servind în prezent peste 77.000 de membri.

Proprietarul World Class România este Vectr Holdings, o companie de investiţii care deţine companii în România în sectoarele agribusiness, distribuţie de maşini şi echipamente agricole, dezvoltare şi investiţii imobiliare şi industria sănătăţii şi fitnessului. Mai departe, această companie este deținută de Holdingul African Industries Group (AIG).

Cele mai recente știri

To Top