Transporturi

TAROM: Bilete la preţuri reduse cu 20% pentru toate destinaţiile, în perioada 30 aprilie – 7 mai 2024

avion tarom
Foto: iStock

Compania TAROM oferă preţuri reduse cu 20% către toate destinaţiile la biletele de avion achiziţionate în perioada 30 aprilie – 7 mai 2024, iar perioada de călătorie este 15 mai – 30 iunie 2024, a anunţat, marţi, operatorul aerian naţional.

„Prin oferta valabilă timp de opt zile, în perioada 30 aprilie – 7 mai 2024, poţi achiziţiona bilete de avion la preţuri reduse cu 20% la toate tarifele de bază, cu bagaj de cală inclus. Perioada de călătorie este ideală: 15 mai – 30 iunie (data ultimului retur), astfel că, indiferent de destinaţia pe care o alegi, nu vei avea parte de supraaglomerarea turistică din august, luna concediilor, şi vei evita şi zilele năucitor de calde din luna iulie. Tarifele fără bagaj de cală nu sunt incluse în ofertă, iar aplicarea reducerii se face la tarif, la suma rezultată adăugându-se taxele aferente”, transmit reprezentanţii companiei într-un comunicat remis AGERPRES.

Oferta se aplică pe rute interne şi rute între România şi destinaţii externe, doar pe cursele operate de compania TAROM.

Biletele sunt disponibile pentru vânzare pe site-ul www.tarom.ro, în agenţiile TAROM sau la agenţii acreditaţi.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române – TAROM a fost înfiinţată în anul 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor, fiind membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010. Transportatorul Naţional al României deţine o flotă de 18 aeronave şi are în portofoliul său un număr de 70 de destinaţii operate cu aeronave proprii sau deservite de partenerii săi code share. Din anul 1993, TAROM este companie membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA).

Cele mai recente știri

To Top