Transporturi

TAROM lansează oferte pentru destinaţii interne începând de la 130 euro pentru călătorii dus-întors

avion tarom
Foto: iStock

TAROM lansează oferte speciale pentru destinaţii interne, la preţuri începând de la 130 euro pentru călătorii dus-întors, informează compania printr-un comunicat remis, vineri, AGERPRES.

Conform sursei citate, perioada de vânzare a biletelor este 5 – 7 iulie 2024, iar perioada de călătorie 1 – 30 august 2024.

„Prin achiziţionarea biletelor de avion în perioada 5 – 7 iulie 2024, pasagerii TAROM beneficiază de un tarif promoţional care începe de la 130 de euro pentru călătorii dus-întors pentru zboruri pe rutele cu plecare din Bucureşti către Baia Mare, Iaşi, Satu Mare sau Suceava, în perioada de călătorie 1 august – 30 august (data ultimului retur)”, se menţionează în comunicat.

În primul weekend din luna iulie, TAROM lansează o nouă serie de oferte speciale, oferind călătorilor posibilitatea de a explora destinaţii interne la preţuri avantajoase.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române – TAROM a fost înfiinţată în anul 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor, fiind membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010. Transportatorul Naţional al României deţine o flotă de 18 aeronave şi are în portofoliul său un număr de 70 de destinaţii operate cu aeronave proprii sau deservite de partenerii săi code share. Din anul 1993, TAROM este companie membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA).

Cele mai recente știri

To Top