Transporturi

TAROM lansează ofertele speciale de toamnă pentru destinaţii internaţionale, începând de la 179 euro, pentru călătorii dus-întors

Foto: iStock

TAROM lansează ofertele speciale de toamnă către destinaţii internaţionale, începând de la 179 euro, pentru călătorii dus-întors, perioada de vânzare a biletelor fiind 21-23 iunie, pentru călătorii ce vor avea loc între 1 septembrie şi 30 noiembrie 2024.

Conform unui comunicat al companiei, ofertele includ o călătorie dus – întors, cu toate taxele incluse, bagaj de cală de 23 kg, bagaj de mână de 8 kg şi check-in gratuit.

Tarifele pornesc de la 179 euro pentru biletele achiziţionate cu plecare din Bucureşti către Atena, Chişinău, Istanbul sau Salonic, 229 euro pentru biletele achiziţionate pe ruta Bucureşti – Bruxelles, Frankfurt, Londra, Roma sau Tel Aviv şi 279 euro pentru biletele achiziţionate între Bucureşti şi Aman, Beirut sau Cairo.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române – TAROM a fost înfiinţată în anul 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor, fiind membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010. Transportatorul Naţional al României deţine o flotă de 18 aeronave şi are în portofoliul său un număr de 70 de destinaţii operate cu aeronave proprii sau deservite de partenerii săi code share. Din anul 1993, TAROM este companie membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA).

Cele mai recente știri

To Top