Asigurări

Valabilitatea poliţelor Euroins ar putea fi prelungită. Ele urmau să expire la data de 8 septembrie

euroins rca
Foto: iStock

Polițele RCA de la Euroins ar putea avea o valabilitate prelungită, în urma unei propuneri ce aparține Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), infomrează Antena 3 CNN.

Concret, poliţele Euroins ar mai putea fi valabile încă trei luni, iar noul termen urmează să fie aprobat de Guvern prin ordonanță de urgență.

Autoritatea de Supraveghere Financiară a propus Ministerului Finanțelor prelungirea valabilității polițelor RCA încheiată la Euroins cu încă trei luni.

Așadar, acestea ar putea să expire la data de 8 decembrie, și nu la data de 8 septembrie, așa cum era programat inițial.

Măsura ar urma să fie luată pentru a calma piața, având în vedere că mulți dintre șoferii care au o astfel de poliță nu și-au încheiat încă una nouă.

La data de 8 septembrie ar trebui să expire polițele Euroins.

Așadar, cei care au astfel de poliță au două variante: fie își încheie o poliță nouă chiar de acum și se adresează FGA-ului pentru a primi o parte din banii înapoi, fie așteaptă data de 8 septembrie.

Cert este că aceste polițe vor expira. Rămâne de văzut dacă data va rămâne 8 septembrie sau se va prelungi cu încă trei luni 8 decembrie.

Cele mai recente știri

To Top