Tehnologie

Cognizant Softvision deschide un nou sediu la Iași pentru aproape 400 de angajați

Cognizant Softvision a anunțat deschiderea unui nou sediu în Iași, România. Noile spații de birouri se află în centrul orașului, în Palas Campus, dezvoltate de compania IULIUS, în zona Sf. Andrei, în apropierea ansamblului mixt Palas Iași.

Cognizant Softvision este unul dintre cei mai mari angajatori IT din România. Cu aproximativ 3.000 mp la etajul 1, noul birou Cognizant Softvision va întâmpina angajații cu o experiență inedită. Sediul va oferi angajaților beneficiile de a lucra împreună în spații colaborative și creative sau spații mai mici pentru diverse activități individuale sau de echipă.

„Căutăm în mod constant să îmbunătățim și să dezvoltăm experiența colegilor noștri atunci când lucrăm din hub-urile noastre colaborative”, a declarat Mihai Constandiș, Country Manager România.

„Modelul nostru de lucru hibrid oferă flexibilitate și duce întreaga colaborare la locul de muncă la nivelul următor. Noul nostru sediu din Iași va găzdui aproape 400 de profesioniști și așteptăm cu nerăbdare să oferim fiecăruia dintre ei o experiență personalizată care să se potrivească stilului lor de viață.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai recente știri

To Top