Asigurări

eToro lansează un portofoliu care oferă expunere la principalele companii de asigurări

aplicatie de trading

eToro, platforma de tranzacționare și investiții, a anunțat lansarea InsuranceWorld, un portofoliu care oferă investitorilor individuali expunere pe termen lung la sectorul asigurărilor.

În timp ce utilizatorii eToro pot deja tranzacționa și investi în peste 100 de companii de asigurări pe platformă, noul portofoliu va simplifica procesul de obținere a unei expuneri diversificate în acest sector.

„Acțiunile companiilor de asigurări pot fi o completare valoroasă a unui portofoliu de investiții datorită naturii stabile a industriei și acoperirii unei multitudini de sectoare. Industria s-a dovedit a fi mai rezilientă decât altele atunci când vine vorba de volatilitatea economică și a pieței, ceea ce o face o investiție defensivă valoroasă”, a explicat Dani Brinker, director de Portofolii de Investiții la eToro.

„Acest nou portofoliu oferă utilizatorilor un mix atent selectat de companii de asigurări cu performanțe de top, oferindu-le posibilitatea de a investi într-o industrie în creștere și stabilă, care se așteaptă să atingă o dimensiune de piață de 8.3 trilioane de dolari până în 2026.”

Pentru a crea acest portofoliu, echipa de experți în investiții de la eToro a selectat personal cele mai importante 35 de companii de asigurări din America, Europa și Asia-Pacific (lista completă aici), luând în considerare mai mulți factori, inclusiv capitalizarea pieței, parametrii de lichiditate, ratingurile analiștilor și acoperirea. Portofoliul va fi reechilibrat anual.

InsuranceWorld este o nou portofoliu adăugat la oferta existentă de portofolii eToro, care oferă deja expunere la sectoarele financiare tradiționale, cum ar fi private equity, băncile mari, trusturile imobiliare. Portofoliile eToro oferă investitorilor expuneri gata pregătite și complet alocate, grupate pe diverse teme de investiții. Reunind mai multe active pe baza unei metodologii definite și utilizând o abordare pasivă a investițiilor, portofoliile eToro sunt soluții de investiții pe termen lung care oferă o expunere diversificată fără comisioane de administrare.
Investiția inițială începe de la 500 de dolari, iar investitorii pot accesa instrumente și grafice pentru a urmări performanța portofoliului, în timp ce feed-ul social al eToro îi va ține la curent cu evoluțiile din sector. Deocamdată, acest portofoliu nu este disponibil pentru utilizatorii din SUA.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai recente știri

To Top