Business

Globalworth semnează cel mai mare contract nou de închiriere din acest an în România cu eMAG

Globalworth, liderul pieței de birouri din România și cel mai important investitor de birouri din Europa Centrală și de Est (CEE), anunță încheierea unui acord cu eMAG, liderul ecommerce din CEE, pentru a-și stabili sediul central în clădirea Globalworth Square din București, una dintre cele mai apreciate clădiri din portofoliul Globalworth.

Acordul semnat recent reprezintă cel mai mare contract nou de închiriere din acest an pe piața imobiliară de birouri din România. eMAG va beneficia de un spațiu de 10.000 mp și de serviciul de amenajare extins oferit de divizia Workplaces a Globalworth.

Globalworth Square face parte din districtul Globalworth și are o suprafață închiriabilă totală de 29.000 mp, distribuită pe 3 niveluri subterane, parter și 15 etaje superioare, plus 1 nivel tehnologic cu o suprafață de 2.130 mp.

După încheierea noului acord dintre eMAG și Globalworth, clădirea de referință din nordul capitalei a atins un grad de ocupare de 100%.

eMAG este unul dintre cei mai mari jucători din domeniul comerțului electronic și o companie în continuă expansiune, care a deschis noi verticale de business, de la livrări de alimente sau livrări de la restautante până la marketplace pentru vânzarea de telefoane recondiționate. Primirea lor în comunitatea noastră de afaceri este o sursă de inspirație pe foarte multe planuri. Așteptăm cu nerăbdare aceasta perioada noua și incitanta împreună în care să contribuim la creșterea lor fulminantă, a declarat Ema Iftimie, Head of Leasing la Globalworth Romania.

eMAG a înregistrat o creștere rapidă în ultimii ani în care a intrat într-o nouă etapă de dezvoltare. Ne dorim ce e mai bun pentru colegii noștri și, pe baza opiniilor lor exprimate în sondajele interne, știm că aceasta este o schimbare dorită de toată lumea. Suntem încântați să ne stabilim sediul entral într-o clădire ultramodernă, cu standarde înalte de sustenabilitate. Vom continua povestea și modul nostru hibrid de lucru într-un spațiu primitor și inspirațional, în care colegii noștri se vor simți bine să lucreze. Noul spațiu va beneficia de soluții premium de amenajare care să reflecte personalitatea și modul nostru de a realiza proiecte de impact, a spus Cosmin Dodoc, VP People and Organization la eMAG.

Tranzacția a fost facilitată de compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox, reprezentată în tranzacție de Monica Vasile și Eduard Turcoman, ambii directori ai agenției.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai recente știri

To Top