Business

Iustin Paraschiv, președintele Carmistin: “Am început procesul de conversie a terenurilor proprii către agricultura BIO”

Grupul Carmistin a lansat pe piața din România un produs de top al gamei BIO: ouăle BIO La Provincia, produs ce vine ca răspuns la cererea tot mai mare pentru produse ecologice și de înaltă calitate.

Odată cu această lansare, Grupul Carmistin reconfirmă angajamentul său pentru dezvoltarea unei agriculturi ecologice, garantând publicului de larg consum alimente sănătoase, de înaltă calitate și realizate în mod responsabil.

În spatele acestei strategii se află antreprenorul Iustin Paraschiv, președintele companiei, care și-a asumat încă de la înființarea companiei misiunea de a contribui activ la dezvoltarea pieței agroalimentare românești.

Iustin Paraschiv este un om de afaceri care s-a remarcat prin gândirea sa inovatoare, fiind mereu preocupat de progresul și schimbarea în industria în care activează.

Antreprenorul a demonstrat că este posibil să dezvolți o afacere profitabilă prin practici etice și responsabile, care să aducă beneficii nu doar companiei, ci și comunității și mediului înconjurător.

Astfel de direcții ar trebui să fie susținute și promovate în întreaga industrie alimentară, astfel încât să se poată garanta produse de cea mai bună calitate publicului de larg consum.

Agricultura BIO devine una dintre prioritățile Carmistin!

De Sărbătoarea Paștelui, La Provincia, brandul renumit al Grupului Carmistin, a adus o noutate pe piața produselor BIO prin lansarea gamei de ouă BIO La Provincia, fiind al doilea produs BIO din portofoliul brandului.

La Provincia este un brand de referință pe segmentul agroalimentar românesc, care furnizează consumatorilor  un portofoliu divers de produse de înaltă calitate, gustoase și sănătoase.

Produs vârf de gamă, ouăle BIO La Provincia provin de la găini crescute în condiții optime, cu acces în aer liber și hrana exclusiv din agricultură ecologică.

Ouăle BIO La Provincia reprezintă un exemplu de aliment ecologic, care sprijină dezvoltarea agroalimentară responsabilă și sustenabilă.

Această lansare înseamnă o evoluție importantă în direcția dezvoltării gamei de produse BIO a brandului La Provincia și consolidării poziției sale pe piața produselor sănătoase și sustenabile.

Omul de afaceri Iustin Paraschiv, președintele Carmistin, a declarat că această mișcare a companiei vine ca răspuns la creșterea cererii de produse BIO din partea publicului de larg consum.

De asemenea, antreprenorul a punctat importanța promovării unui mod de viață sănătos și responsabil față de mediul înconjurător. În acest sens, Grupul Carmistin a adoptat o strategie de dezvoltare orientată spre hrana cât mai sănătoasă și sustenabilă.

O parte importantă a strategiei sale de producție responsabilă se concentrează pe agricultura BIO.

Grupul Carmistin a investit considerabil în această direcție, cu scopul de a se asigura că produsele sale provin din surse sigure și sustenabile. Concret, compania Carmistin desfășoară în prezent un proces complex de conversie a terenurilor agricole proprii care garantează hrana fermelor La Provincia.

“Am inceput procesul de conversie a terenurilor proprii catre agricultura BIO”, anunta Iustin Paraschiv, presedintele Carmistin!

Acest proces de conversie acoperă în prezent mai mult de 30% din totalul de 7.000 ha de teren agricol deținut de Grupul Carmistin.

Odată cu această tranziție, compania urmărește să își dezvolte producția de alimente sănătoase și sustenabile, răspunzând astfel nevoilor actuale ale consumatorilor.

Pe lângă conversia terenurilor agricole proprii la agricultura bio, Grupul Carmistin a luat o altă măsură importantă pentru a asigura producția de alimente sănătoase și sustenabile. Aceasta constă în dezvoltarea abatoarelor certificate exclusiv pentru alimentația BIO. Aceste abatoare sunt special concepute pentru a asigura că produsele din carne provin din surse sigure și sustenabile și că sunt de calitate superioară.

La Provincia este singurul brand românesc care deține două abatoare certificate pentru alimentația BIO.

Alegerea atentă a materiei prime, respectarea normelor normelor europene de calitate și siguranță, precum și metodele inovatoare de producție, demonstrează eforturile constante ale companiei în a oferi consumatorilor săi produse ecologice și sănătoase pentru consum.

Iustin Paraschiv, președintele Grupului Carmistin, a subliniat importanța acestei strategii și a declarat că prioritizarea producției de alimente sănătoase și sustenabile este o responsabilitate asumată față de consumatorii companiei și de mediul înconjurător.

Omul de afaceri a adăugat că, prin aceste măsuri concrete, Grupul Carmistin dorește să fie un exemplu de companie responsabilă în industria alimentară și să educe piața cu privire la beneficiile consumului de alimente sănătoase și sustenabile.

Grupul Carmistin se implică activ în promovarea agriculturii BIO și în asigurarea unei producții alimentare responsabilă. Într-o societate în care consumatorii sunt din ce în ce mai interesați de produsele alimentare premium și BIO, această strategie este una cu atât mai importantă și necesară.

Prin producerea și comercializarea produselor BIO, La Provincia susține o dezvoltare agroalimentară durabilă și responsabilă în România, iar acest lucru reprezintă un exemplu pentru întreaga industrie alimentară din țară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai recente știri

To Top