Tehnologie

Reţeaua socială Threads va afişa rezultate în timp real pentru competiţiile sportive

Foto: iStock

Threads va începe să afişeze rezultate în timp real din sport, pe bază de căutare.

Mark Zuckerberg a anunţat o nouă iniţiativă pentru platforma socială Threads, care începe acum să le afişeze celor interesaţi rezultate de la meciurile din NBA.

Noua funcţionalitate va putea fi folosită la fel ca cea similară din Google, pe bază de căutare – scorul la un meci care este în plină disputare este afişat atunci când utilizatorul caută după numele unei echipe.

În acelaşi mod, tot prin căutarea după numele echipelor, utilizatorii pot vedea care este următorul meci al partidelor preferate şi când va avea loc acesta.

Rezultatele sunt însoţite de emblemele celor două echipe. Apăsând pe una din cele două embleme, utilizatorii sunt duşi într-o pagină cu postări care discută despre echipa respectivă.

Reprezentanţii reţelei spun că baschetul este unul dintre cele mai populare subiecte încă din momentul lansării şi că pagina dedicată NBA este una dintre cele mai active comunităţi legate de sport.

Prin lansarea rezultatelor în timp real din NBA, Threads reproduce una dintre facilităţile rivalului X, acolo unde se desfăşoară mare parte din discuţiile online despre baschetul american profesionist.

 

Cele mai recente știri

To Top