Actualitate

Bogdan Chirițoiu, Consiliul Concurenței, despre plafonare: În timp ce unele produse s-au ieftinit, altele s-au scumpit

Aflat la Conferinţa RO 3.0 „Gustul Viitorului. Industria alimentară și retailul din România pentru următorii 7 ani,” președintele Consiliului Concurenței a declarat că plafonarea adaosului comercial la alimentele de bază a dus la scumpiri pentru alte produse, însă, per ansamblu, decizia de plafonare a dus la efectul dorit și anume la reducerea inflației.

Bogdan Chirițoiu a ținut să precizeze că alimentele care s-au scumpit nu sunt achiziționate de categoria de cumpărători vizată de măsura plafonării, categorie care a beneficiat din plin de măsura plafonării.

Postul de televiziune Antena 3 CNN, parte a Intact Media, împreună cu cotidianul naţional Jurnalul, organizează Conferinţa RO 3.0 „Gustul Viitorului. Industria alimentară și retailul din România pentru următorii 7 ani” powered by Kaufland.

Conferinţa RO 3.0 „Gustul Viitorului. Industria alimentară și retailul din România pentru următorii 7 ani” powered by Kaufland, are loc marți, 20 februarie, la Hotel InterContinental Athenee Palace Bucharest, începând cu ora 09:30.

Evenimentul va fi transmis live pe antena3.ro, jurnalul.ro, precum și pe paginile de Facebook Antena 3 CNN și Jurnalul, iar tronsoane ale dezbaterii vor fi preluate live pe postul TV Antena 3 CNN.

Conferinţa RO 3.0 este moderată de Adrian Ursu.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai recente știri

To Top