Bănci

CEC Bank a lansat un nou produs 100% online: contul de economii cu alimentare periodică

bani banci pusculita

CEC Bank a lansat un nou produs de economisire, disponibil 100% online, direct din aplicaţia de mobile banking, CEC app, contul de economii cu alimentare periodică, a anunţat joi banca.

„CEC Bank continuă strategia de digitalizare şi oferă un nou produs 100% online – Contul de economii cu alimentare periodică. Completăm astfel gama de produse deja existente: pachete de cont bancar, credite de nevoi personale şi carduri de credit. Această nouă funcţionalitate simplifică relaţia clienţilor cu Banca, asigurând fluxuri rapide, economie de timp şi procesare rapidă. Accesarea serviciilor bancare trebuie să fie la fel de simplă ca orice comandă la un magazin online”, a declarat Mugur Podaru, şeful Direcţiei Operaţiuni la Distanţă, CEC Bank.

Prin deschiderea conturilor de economii cu alimentare periodică, clienţii beneficiază de flexibilitate ca la conturile curente şi de dobânzi avantajoase ca la depozite.

Astfel, clienţii CEC Bank pot economisi oricând, fără restricţii de perioadă şi, în aceeaşi măsură, au acces la banii economisiţi oricând au nevoie.

Prin noile produse, clienţii îşi pot configura obiectivele intitulându-le oricum doresc (alias) şi, respectiv, îşi pot stabili sumele şi periodicitatea alimentării fiecărui cont de economii, fie că vorbim de concedii, achiziţie de gadget-uri, avans la un credit pentru casă etc.

CEC Bank este prima bancă din România care a lansat, încă din anul 2020, un flux de accesare 100% online a conturilor şi serviciilor bancare. În 2022, banca a atras peste 166 000 de noi clienţi, numărul de utilizatori ai canalelor digitale s-a majorat cu 54% iar volumul de operaţiuni prin canalele digitale a crescut cu aproape 93% şi a depăşit pentru prima oară pragul de 100 de miliarde de lei.

CEC Bank este instituţia financiară cu cea mai lungă tradiţie din România. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă reţea naţională, cu peste 1.000 de sucursale şi unităţi teritoriale şi cu active de peste 61,7 miliarde lei, la sfârşitul lui 2022.

CEC Bank este o bancă universală de top pe piaţa românească şi oferă o gamă completă de produse şi servicii persoanelor fizice, IMM-urilor şi corporaţiilor mari, prin multiple canale de distribuţie: unităţi bancare, reţele de ATM şi POS, internet banking (CEConline), mobile banking (CEC app) şi magazinul virtual CEC_IN – unde pot fi accesate produse şi servicii bancare 100% online.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai recente știri

To Top