Actualitate

De ce prețurile din România sunt aproximativ la fel ca în Germania? Bogdan Chirițoiu: prețurile nu țin de puterea de cumpărare

Președintele Consiliului Concurenței a explicat care este motivul pentru care prețurile din magazinele din România sunt aproximativ la fel ca în Germania. Bogdan Chirițoiu a explicat faptul că prețurile nu țin de puterea de cumpărare, ci de cât pot să vinzi în altă parte. Mai mult, șeful Concurenței a spus faptul că costurile de producție sunt aproximativ la fel, prețul de producție sau costul energiei.

Bogdan Chirițoiu a mai precizat faptul că există o tensiune în piață, în sensul că toată lumea își dorește ca prețurile pentru consumator să fie mici, în timp ce producătorii și-ar dori să vândă cât mai scump.

Postul de televiziune Antena 3 CNN, parte a Intact Media, împreună cu cotidianul naţional Jurnalul, organizează Conferinţa RO 3.0 „Gustul Viitorului. Industria alimentară și retailul din România pentru următorii 7 ani” powered by Kaufland.

Conferinţa RO 3.0 „Gustul Viitorului. Industria alimentară și retailul din România pentru următorii 7 ani” powered by Kaufland, are loc marți, 20 februarie, la Hotel InterContinental Athenee Palace Bucharest, începând cu ora 09:30.

Evenimentul va fi transmis live pe antena3.ro, jurnalul.ro, precum și pe paginile de Facebook Antena 3 CNN și Jurnalul, iar tronsoane ale dezbaterii vor fi preluate live pe postul TV Antena 3 CNN.

Conferinţa RO 3.0 este moderată de Adrian Ursu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai recente știri

To Top