Asigurări

PAID are o nouă structură executivă: Cosmin Tudor, numit director general adjunct

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) anunţă numirea lui Cosmin Tudor în funcţia de director general adjunct, conform aprobării comunicate public de Autoritatea de Supraveghere Financiară la data de 28 noiembrie 2023.

Fost Director de Dezvoltare timp de 4 ani, acesta se adaugă structurii executive de conducere formată din Nicoleta Radu, director general, respectiv Ionuţ Baciu, director general adjunct. Cosmin Tudor are o experienţă de 25 de ani în domeniul asigurărilor, ultimii 4 ani în cadrul PAID.

„Sunt încântat să-mi extind rolul şi implicarea în cadrul PAID, alături de colegi. Folosesc experienţa profesională de până acum pentru a continua strategia de adaptare şi transformare a societăţii, astfel încât să ne îndeplinim mai bine misiunea. Oamenii ştiu deja că există resursele şi infrastructura necesare pentru a face faţă, mai uşor, distrugerilor cauzate de dezastre naturale. Următorul pas este să aleagă liniştea că pot proteja ceea ce au construit sau cumpărat cu multă trudă. În felul acesta contribuim, cu toţii, la binele comunităţilor.”, a declarat Cosmin Tudor, noul director general Adjunct al PAID, conform unui comunicat de presă.

Înainte de a intra în echipa PAID, Cosmin Tudor a coordonat cu succes activitatea de vânzare prin brokeri locali a liderului industriei asigurărilor din România. Din noua poziţie, acesta va fi responsabil şi de stabilitatea operaţională a companiei alături de dezvoltarea gradului de cuprindere în asigurare, coordonând echipele de IT, daune, distribuţie, metodologie-analiză dar şi marketing-comunicare.

„Ne bucurăm să-l avem pe Cosmin echipa noastră şi am toată încrederea că, din noua sa funcţie, va contribui semnificativ la îndeplinirea obiectivelor PAID. Regândirea structurii de conducere executivă are la bază noile modificări legislative. Scopul este să asigurăm în continuare o bună guvernanţă a societăţii, prin separarea atribuţiilor, în aşa fel încât stabilitatea financiară şi cea operaţională să fie menţinute în cele mai bune condiţii. Continuăm să lucrăm strategic pentru creşterea protecţiei financiare a locuinţelor în faţa dezastrelor naturale”, a explicat Nicoleta Radu, director general PAID.

Cosmin Tudor are 47 de ani şi este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Univ. „Al. I. Cuza” din Iaşi.

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) este o societate de asigurare-reasigurare, cu capital privat, formată prin asocierea societăţilor de asigurare pentru încheierea de asigurări obligatorii de locuinţă, în conformitate cu prevederile Legii nr. 260/ 2008. Conform prevederilor legii, PAID administrează sistemul de asigurare obligatorie a locuinţelor, care acoperă trei riscuri de bază specifice României: – Cutremur – Inundaţii – Alunecări de teren.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai recente știri

To Top